Sa dam cuvantul la medic.. produse pe baza de plante, pentru copii

Interviu cu dr.  Terme, specialist în homeopatie şi phytoterapie, Franța

Ineldea: Doctore, ce părere aveți despre utilizarea produselor pe bază de plante la copii, pentru a rezolva mici probleme de sănătate des întalnite, cum ar fi: lipsa apetitului, dificultăți de adormire, răceli frecvente… ?

Doctor Terme: Deşi aparent aceste mici tulburări sunt considerate ca fiind probleme minore, nu e bine să le neglijăm. Ele genereză multe întrebări şi sunt o sursă de și îngrijorare pentru părinți, iar importanța lor este percepută diferit, deoarece ele pot fi atât semnele unor mici dezechilibre nutriționale, cât și simptome ale unor boli.

În acest context, utilizarea produselor pe bază de ingrediente naturale prezintă un dublu avantaj, în mod particular important la copil: pe de o parte lipsa de efecte secundare, iar pe de altă parte, o intervenție terapeutică naturală, delicată, ce permite organismului să re-echilibreze singur ceea ce a fost perturbat , fară a bulversa metabolismul și fără a masca cauza simptomelor

 

Ineldea: Ce posibilitatăți terapeutice vă oferă Pediakid în abordarea problematicii copilor şi adolescenților ?

Doctor Terme: Produsele Pediakid pot fi recomandate începând de la copilul mic, pentru care actualmente există extreme de puține soluții terapeutice, datorită acțiunii delicate a formulelor şi a lipsei de efecte secundare (doze nutriționale, extrase din plante, fără alcool, zăhăruri rafinate sau aditivi, fără paraben). Gama Pediakid este o linie completă şi adaptată ce permite abordarea imediată a micilor probleme de sănatate, complementară cu abordarea problemelor de fond, (ex. tratamente homeopatice), cu un efect pe termen lung.

 

Ineldea: În practica curentă, care din produsele Pediakid le recomandați frecvent ?

Doctor Terme:  Cel mai des recomand produsele Pediakid Sommeil* şi Pediakid Nervosite*, produse care mi-au permis să obțin rezultate foarte bune în abordarea tulburărilor de somn şi nervozitaţii. Aceste probleme sunt din ce în ce mai des întalnite la copii, iar în arsenalul terapeutic existent nu există soluții alternative eficiente.

Un alt produs extrem de interesant este Pediakid Immunofortifiant, produs pe care îl recomand celor care mă consultă pentru a întări apărarea imunitară la copil, la începerea școlii sau înainte de perioada de iarnă.

În final, un alt produs pe care îl recomand des este Pediakid Fer+ Vitamines B, în special la copii de 4-5 ani, care prezintă semne de oboseală.

 

* sommeil-  somn

* nervosite- nervozitate