Informatii Pediakid

Informatii suplimentare

Pediakid este prima marcă adaptată nevoilor specifice de siguranta si calitate specifice copiilor, ce cuprinde o gamă largă de produse naturale, inovante, de calitate

Pediakid, o marcă de referință pe plan internațional: prezentă  în peste 20 de țări, Nr. 1 în Franța, cu peste 2.000.000 unitați vândute în 2013, este prima gamă 100%, naturală pentru copii.

Produsele conțin exclusiv ingrediente naturale, în doze nutriționale, lipsite de efecte secundare, selecționate riguros pe baza celor mai recente descoperiri în știință. Ingredientele naturale sunt combinate cu Nectar de aagve si fibre prebiotice de Acacia, care echilibreaza flora intestinala si asigura o biodisponibiliate optimala principiilor active.

Produse  inovante, din ingrediente active naturale:

  • imunitate, răceală
  • echilibru energetic: energie, vitalitate
  • echilibru cotidian : somn dificil, nervozitate.
  • echilibru digestiv: apetit, rău de transport, tranzit, colici
  • dezvoltarea armonioasă a sistemului osos şi a creierului

Se pot administra la copii incepand din primele luni de viața, si până  la vârsta adolescenței.

Pediakid, este singura gamă de suplimente alimentare ce oferă răspunsuri naturale, sigure și eficiente în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea la copil.

Gama Pediakid  include şi produse naturale pentru protecție împotriva insectelor, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, cu ingrediente active din plante şi uleiuri esențiale.

Produsele Pediakid  sunt fabricate şi testate în Franța, în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.