Bebelus, am probleme cu digestia!

Bebe gaz, amelioreaza confortul intestinal la cei mici.

Datorită unui consumui unui volum de lapte important față de talia lor, şi aprezenței unui sistem digestiv imatur, apariția colicilor la bebeluş este foarte frecventă. La aproximativ 30% dintre ei, acest aport important de lichid provoacă o distensie importantă a tubului digestiv, însoțit de o balonare abdominală dureroasă. Aceste spasme sunt însoțite de regulă şi de flatulență şi eructații. Tulburările digestive apar de obicei începând cu a doua săptamână de viață, sunt prezente majoritar în primul trimestru, şi se atenueză apoi după vârsta de 6 luni.

Prezența lor este semnalată în general, de apariția plânsului, a agitației, fără alt motiv aparent,  de regulă după mese. Bebelușul  îşi regăseşte calmul după o serie de eructații sau gaze. În timpul colicilor, se poate întampla ca bebeluşul să ceară să fie pus din nou la sân, deoarece caută să găsească un mijloc de a uita de durere. Frecvent, bebeluşul este greu de liniştit în această perioadă în care nu putem încă diversifica alimentația.

 

Sfatul nostru:

Evitați să administrați bebelușului cantități importante de lapte dintr-o dată. Dacă este alimentat la sân, puteți fi liniştită, în general nu calitatea laptelui matern este în cauză. Laptele matern nu este foarte bogat în lactoză, iar colicile sunt mai frecvente la bebeluşi alimentați cu lapte artificial.

Pediakid Bebe Gaz, picaturi colici pentru bebelusi

Pediakid  Bebe Gaz  are o formulă special concepută pentru asigurarea unui confort digestiv optim al bebelușilor, bazată pe asocierea între fibre bifidogene și ingrediente din plante (Mușetel,Tei, Fenicul, Mentă, Roiniță) recunoscute pentru eficiența dovedită împotriva balonărilor și a colicilor. Nu conține gluten.

Supliment alimentar pe bază de plante. Picături pentru diluat în apă sau lapte