Termeni legali Pediakid

Termeni si condiții de utilizare a site-ului  Pediakid

 

Pentru a naviga în cadrul acestui site, va rugăm să citiți cu atenție termenii şi condițiile de mai jos. Continuarea navigării în cadrul site-ului presupune că sunteți de acord să respectați termenii şi condițiile de utilizare.

Prezentare

Sunteți actualmente conectați la site-ul oficial în România, al Laboratorului Ineldea,  societate cu sediul social în Franța, 45 Allée des Ormes-Bât. D, Parc de Sophia Antipolis-0620 Moulins, site dezvoltat în parteneriat cu firma  SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL, cu sediul în Bucuresti, Aleea Tincani Nr.3A Bl823,SC.1 Ap.37 Sector 6, distribuitor exclusiv  pentru România.

Acest site a fost dezvoltat pentru a furniza informații generale despre produsele și serviciile oferite de Laboratorul Ineldea, are doar scop educativ şi nu îşi propune să se substituie sfaturilor oferite de medic, farmacist sau nutriționist.

Confidențialitate, tratamentul datelor personale; Nota de informare cu privire la Protecția datelor cu caracter personal

Pe parcursul navigării în acest site este posibil să comunicați informații care vă privesc în mod direct sau indirect.  Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. Rovatech Impex S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană, cu ocazia accesarii paginilor si/sau completarii formularelor disponibile pe site-ul www.i-nutraceuticals.com.

Orice persoana care acceseaza site-ul www.pediakid.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe site-ul www.pediakid.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

Scopul colectării datelor cu caracter personal colectate de catre SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL prin intermediul siteului www.pediakid.ro (date cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numărul de telefon, şi /sau alte date cu caracter personal), vor fi utilizate in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct) reclama si publicitate, precum si pentru  organizarea de actiuni promotionale cu atribuire de premii ( organizate conform prevederilor O.G. nr 99/2000)

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, decat daca doriti sa fiti informati de noutațile din domeniu, ofertele speciale şi serviciile oferite de laboratorul Ineldea, partenerii şi distribuitorii săi, în conformitate cu prevederile legale în domeniu. Refuzul dvs. de a furnizate datele susmentionate nu are nici o consecinta.

Datele cu caracter personal sunt stocate atat in format electronic, precum si pe suport de hartie la sediul SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL, cu sediul în Bucuresti, Aleea Tincani Nr.3A Bl823,SC.1 Ap.37 Sector 6.

Durata de prelucrare a datelor cu character personal este asimilata cu perioada de functionare a SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL, sau pina in momentul exercitarii dreptului de opozitie, in coditile art.15 alin 2 din legea nr. 677/2001.

În conformitate cu legea nr. 677/2001, şi dreptului la rectificare, dispuneți în orice moment de dreptul de a acesa, modifica sau şterge datele dvs. cu caracter personal. Pentru a exercita acest drept, vă rugăm să vă adresați firmei SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL o cerere scrisă, datata si semnata, utilizând rubrica de contact disponibilă pe site si/ sau formularul disponbil o line, sau prin poştă, la urmatoarea adresa: SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL, cu sediul în Bucuresti, Aleea Tincani Nr.3A Bl823,SC.1 Ap.37 Sector 6.

In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca operatorul sa dezvaluie anumite informatiilor care pot conduce la identificarea unui utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Dreptul de autor, Copyright

Ansamblul informațiilor şi a imaginilor disponibile în acest site este protejat de legislația franceză şi internațională în domeniul drepturilor de autor, al proprietații artistice și literare.

Acesul utilizatorilor la informațiile disponibile în acest site este doar consultativ, şi nu poate fi interpretat în sensul de a conferi o licență de utilizare. Toate repturile de reproducere sunt rezervate, incluzând dreptul asupra imaginilor și a reprezentărilor iconografice.

Marca Pediakid este o marcă înregistrată de catre Laboratorul Ineldea. Reproducere parțială sau în totalitate,  sau redifuzarea informațiilor, în support electronic sau orice alt support, este interzisă fără autorizația expresă şi prealabilă a proprietarului. Nerespectarea acestor prevederi este considerată un ca fiind act de contrabandă, ce angajează responsabilitatea civilă şi penală a contravenientului.

Limitarea responsabilitătii:

Laboratorul Ineldea şi partenerii săi fac toate eforturile pentru a a oferi în cadrul acestui site informații pertinente, actualizate în funcție de progresele stiintifice din domeniu, dar nu oferă nici o garanție asupra acestui aspect, şi nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni involuntare prezente în cadrul siteului. Laboratorul Ineldea şi firma SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL îşi rezervă dreptul de a modifica fară nici un preaviz orice element din cadrul acestui site, şi nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele consecințe survenite în urma acestor schimbări. De asemenea, firma nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele dificultați de access sau de conexiune.

De manieră generală, Laboratorul Ineldea şi firma SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL nu pot fi trase la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura cauza sau consecințele acestora, rezultate, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizarii acestora, iar utilizatorul îşi asumă pe deplin responsabilitatea şi eventualele riscuri care pot apărea.

Date contact proprietar site: SC MONTANA NUTRACEUTICALS SRL, cu sediul în Bucuresti, Aleea Tincani Nr.3A Bl823,SC.1 Ap.37 Sector 6.  J40/11451/2016 ,CUI RO36470410

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.