PEDIAKID TRANSIT DOUX 125 ML SIROP (CONSTIPATIE)

lei45.97 LEI

Amelioreza constipatia, contribuie la reglarea tranzitului digestiv, 

Supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de mere verzi, fara gluten

Extracte de plante (Smochina, Pruna, Anghinare, Tamarind, Revent) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave si concentrat natural de mere

Siropul Pediakid Tranzit Doux asociază ingrediente active naturale eficiente în reglarea micilor perturbări ce pot surveni în dinamica tranzitului digestiv și în favorizarea menținerii unei igiene intestinale optime.

Detalii produs

Actiuni:

  • Prunele si smochinele sunt bogate in fibre solubile şi insolubile, favorizează hidratarea scaunului si regularizarea tranzitului.
  • Tamarind şi Revent au efect laxativ
  • Anghinarea stimulează secreția biliară.
  • fibrele prebiotice de Acacia, au efect bifidogen, contribuie la re-echilibrarea florei intestinale şi asigură o biodisponibiliate  optimală principiilor activi.

Siropul poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării alimentației, până la varsta adolescenței.

Pediakid Transit Doux sirop are gust de mere verzi, și este apreciat de copii.

Recomandari

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

  • Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
  • Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă se recomandă utilizarea în cure de maxim 10 zile şi reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată. fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Smochine, Prune, frunze de Anghinare, fructe de Tamarind, radacini de Dragavei) 7,5%; concentrat natural de măr (Malus pumila), aromă de măr verde, corector de aciditate, acid citric; conservant: sorbat de potasiu; gluconat de magneziu.

Informații nutriționale /20 ml. (4 lingurițe)

Extract de Smochină (Ficus carica)

365 mg

Extract de Prună (Prunus domestica)

365 mg

Extract de Anghinare (Cynara scolymus)

365 mg

Extract de Tamarind (Tamarindus indica)

365 mg

Extract de Dragavei (Rumex crispus)

365 mg

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Volum net: 125 ml

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9128/2016

Descriere

 Amelioreaza constipatia la copii, contribuie la reglarea tranzitului digestiv,

  • Prunele si smochinele sunt bogate in fibre solubile şi insolubile, favorizeaza hidratarea scaunului. Tamarindul şi Reventul au efect laxativ, iar anghinarea stimulează secreția biliară.
  • Are un gust placut datorită concentratului natural de cireşe.

Pediakid Transit Doux (Tranzit usor) poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 aniCopiii sunt în mod particular sensibili la tulburarile sistemului digestiv, deoarece sistemul lor digestiv este imatur si poate fi uşor dereglat.

Alimenția este pricipalul factor de reglare a tranzitului, şi de aceea, lipsa de fibre, excesul de carbohidrați sau grăsimi, o hidratare insuficientă, pot genera mici perturbări cum ar fi: colici, balonări, grețuri, constipatie, scaune neregulate.

Ingredientele Pediakid Transit Doux (Tranzit usor)  sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave și minerale, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.