PEDIAKID BOUCLIER SPRAY ANTI TANTARI SI CAPUSE

lei43.29 LEI

Protejează contra înțepăturilor de ţânțari și căpuşe. 

Testat de Institutul Cantacuzino, 8h de protectie efectiva de la aplicare

Formulă naturală, pe bază de uleiuri esențiale din plante, bine tolerată dermatologic

Apă florală de levănțică , uleiuri de portocală dulce, portocală amară, lavandă, citronella, camfor, litsea cubeba, mentă, palmarosa, geranium, manuka, kanuka, arbore de ceai.

Beneficii

acțiunerepelentăîmpotrivainsectelor
utilizarepost intepaturi-dacanu a fostaplicatca sirepelent, esteantiseptic, antiinflamatorsicalmant, pulverizatin zonaintepaturii
asigurăprotecțietimpde 8 ore ( testatdermatologic de INSTITUTUL CANTACUZINO )
senzațiede prospețimedupăaplicare
se poateutilizala copii dupăvârstade treiluni

Descriere produs

Flacon 100ml, parfum discret şi agreabil

Pediakid Bouclier Insect spray anti ţânțari si căpuşe, este un repelent special conceput pentru a proteja pielea delicată a copiilor.

Formula sa excusivă, este bazătă pe asocierea de apă florală de levănțică (lavendula augustifolia) cu uleiuri esențiale din plante, tradițional recunoscute pentru proprietățile lor repulsive, dezinfectante şi antiinflamatorii.

Recomandări

Recomandări:  poate fi folosit la copii începând de la vârsta de 3 luni. A se agita înainte de folosire. Pentru a proteja fața, pulverizați conținutul în palma mâinii, şi masați uşor fața pentru a repartiza  uniform produsul ( a se evita ochii, nasul, şi gura). Pentru a proteja corpul şi membrele, pulverivați direct pe piele. A se repeta aplicația de câte ori e necesar

Precauții:

Nu este recomandă utilizarea la copii mai mici de 3 luni. A nu se păstra la îndemâna copiilor. Nu vă expuneți la soare după utilizare. A nu se înghiți, numai pentru uz extern. Evitați contactul direct cu ochii sau gura. A nu se aplica pe plăgi deschise  sau dacă pielea este foarte iritată. În caz de contact accidental sau de iritație, spălați cu multă apă. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Contine limonene si geraniol; poate declansa reactii alergice. Este nocif pentru organismele acvatice; si poate avea efecte nefaste asupra mediului acvatic pe termen lung. A nu se inhala vaporii. A nu se arunca în mediul înconjurator.

Ingrediente

Ingrediente: Apă, extract apos de flori de lavandă (Lavandula hybrida) 30% , lauril glucozid, polygliceril 2 dipoli hydroxystearat, glicerină, alcool benzilic, acid dehydroacetic.  Ulei de portocală dulce (Citrus aurantium dulcis), citronella (Cymbopogon nardus) camfor (Cinnamomum camphora) palmarosa (Cymbopogon martini) geranium rose (Pelargonium graveolens), May Chang (Litsea cubeba) mentă (Menta arvensis) arbore de ceai (Melaleuca alternifolia), manuka (Leptospermum scoparium) kanuka (Kunzea ericoides), portocală amară (Citrus aurantium amara), hidroxid de sodiu, citral, citronellol, limonene, eugenol, farnesol, geraniol, linalool

*ingrediente provenite din agricultura biologică

99% din ingredientele sunt de origine naturală, iar 30% provin din agricultura biologică

Total ingrediente active 31%: Apă de flori de lavandă, 30% uleiuri esențiale naturale 1% (portocală dulce, portocală amară, lavandă, citronella, camfor, litsea cubeba, mentă, palmarosa, geranium, manuka, kanuka, arbore de ceai)

Categorie:

Descriere

Soluția naturală pentru a proteja copilul de întepături, fară parabeni, insecticide sau alcool

Testat de Institutul Cantacuzino pe țânțari și căpușe, protecție efectivă 8H de la administrare.

Nu este uleios, are o textură plăcuută, se întinde ușor pe piele.

Pediakid Bouclier Insect   Spray (Ecran pentru insecte) este special conceput pentru a proteja pielea delicată a copiilor de înțepături de insecte (țânțari, albine, viespi, tăuni, furnici).

În general benigne, înțepăturile de țânțar se pot infecta, iar în cazul altor insecte, precum albinele sau viespile,

consecința înțepăturii este în proporție de 10% o reacție alergică severă.Plimbările în natură, în pădurile de foioase sau la liziera lor, pot fi periculoase anotimpuri în care acestea prezintă un vârf de activitate. Deoarece copii sunt în și uleiuri esențiale este eficientă și recomandată, asigurând o protecție optimă împotriva acestor insecte. Deoarece nimic nu este mai delicat decât pielea copiilor mici, protecția lor necesită o atenție deosebită.

Gama Pediakid este o marcă de referință pe plan internațional,  

comercializată acum în peste 20 de ţări.

Pediakid este 1 marcă adaptată pentru copii, cuprinde o gamă largă de produse naturale, inovante, de calitate,ce  include şi produse naturale pentru protecție împotriva insectelor, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, cu ingrediente active din plante şi uleiuri esențiale.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.