PEDIAKID APETIT TONUS 125 ML SIROP (POFTA DE MANCARE)

lei45.97 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

  • STIMULAREA POFTEI DE MANCARE (INAPETENTA SELECTIVA/NON-SELECTIVA)
  • STIMULAREA VITALITATII
  • ELIMINAREA APATIILOR (STARI GENERATE DE O ALIMENTATIE DEFICITARA)

Supliment alimentar pe bază de extracte Schinduf, Spirulina, Turmeric, Ghimbir, Andiva, Nasturel, Vitamina C,  B12, Mangan, Cupru. 

Amelioreaza pofta de mancare, favorizeaza cresterea in greutate. 

Detalii produs

Pediakid Appetit Tonus este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității. Schinduful, Turmericul și Andivele sunt folosite tradițional pentru reglarea și stimularea poftei de mâncare, iar in asociere cu Spirulina, Năsturelul, Ghimbirul asigură vitalitate si un tonus optim. Cuprul şi Manganul contribuie la metabolismul energetic normal, iar vitaminele Cşi B12 la reducerea oboselii şi extenuarii.

Pediakid Apetit Tonus  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, pînă la varsta adolescenței,

Gustul plăcut de zmeură este apreciat de copii.

Recomandari

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Schinduf/Trigonella foenum-graecum, Spirulină/Spirulina maxima, Turmeric/ Curcuma longa, Ghimbir/Zingiber officinale, Andive/Cichorium endivia, Năsturel/Nasturtium officinalis) 6,6%; agent de încărcare: glicerină vegetală; concentrat natural de zmeură/Rubus idaeus (maltodextrină, acid citric), aromă de zmeură (maltodextrină, gumă arabică), corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu; vitamina C, gluconat de mangan, gluconat de cupru, vitamina B12

Informații nutriționale / 20 ml. (4 lingurițe)

Valoare energetică 159 KJ/38 kcal
Grăsimi urme
Glucide 11 g
Fibre 3 g
Proteine urme
Vitamina C 12mg (15%VNR*)
Vitamina B12 0,375 μg (15%VNR*)
Cupru 0.28 mg (28%VNR*)
Mangan 0.3 mg (15%VNR*)
Extract de Schinduf 275 mg
Extract de Spirulină 275 mg
Extract de Turmeric 275 mg
Extract de Ghimbir 275 mg
Extract de Andive 275 mg
Extract de Năsturel 275 mg

*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011; Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Notificare SNPMAPS, nr AA 6365 /2012

Categorie:

Descriere

Pediakid Appetit Tonus, stimuleaza pofta de mancare la copii

Stimulează vitalitatea, favorizeaza cresterea in greutate

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut.

O alimentație echilibrată la copil, un obiectiv nu tocmai uşor de atins .Dificil, pentru că, copii nostrii, în permanentă evoluție, frecvent îşi schimbă preferințele. Adoră azi un meniu, data următoare îl detestă… Aceste schimbări fac parte din procesul lor normal de învățare şi autonomie

Pediakid Appetit Tonus este recomandat pentru menținerea poftei de mâncare, creşterea în greutate și stimularea vitalității.

Pediakid Appetit Tonus poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, sirop de Agave și minerale, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.