Marca Pediakid

Pediakid: prima gama de suplimente alimentare 100%  naturale pentru copii

Siropuri pe baza de plante, minerale  și vitamine,  care și-au dovedit eficiența pe parcursul anilor

Laboratorul INELDEA, începând din 2003 , din dorința de a oferi soluții perfect adaptate nevoilor specifice copiilor,  oferă răspunsuri naturale destinate  situațiilor curente ce pot apărea în viața fiecărui copil: imunitate scazută, lipsă de  tonus, de vitalitate,  de apetit, insomnie, nervozitate, tranzit digestiv lent,  colici, balonari, rău de transport, lipsa de vitamine, calciu, fier, Omega 3, etc.

Gama Pediakid este formulată în conformitate cu cele mai înalte standarde europene de calitate, eficiență și siguranță. Produsele conțin exclusiv ingrediente naturale, în doze nutriționale, lipsite de efecte secundare, sunt practice și ușor de administrat.

Laboratorul INELDEA are un angajament ferm şi statornic față de calitatea şi siguranţa produselor sale. Fiecare produs Pediakid a fost analizat, testat şi dovedit a fi sigur pentru a face faţă provocării de a furniza cele mai eficiente, fiabile şi responsabile ingrediente celor mai importanți consumatori, care sunt copiii nostri.

Ambalajele nu contin paraben .

Produse ecran împotriva insectelor

Gama Pediakid reunește de asemenea și produse cosmetice naturale replente, pentru protecţie impotriva ţânțarilor, capuşelor si altor insecte care înțeapă. Deoarece  nimic nu este mai delicat decȃt pielea copiilor mici, îngrijirea și igiena copiilor necesită o atenție deosebită. Fragilă și delicată, pielea este o zonă de schimb cu exteriorul și o barieră împotriva atacurilor acestuia. Produsele de igienă Pediakid sunt compuse exclusiv din ingrediente active extrase din plante, fără coloranți sau arome sintetice, potrivite pentru pielea sensibilă.

Printre cele mai des întâlnite probleme de către mame, infestarea cu păduchi este o problemă delicată și recurentă. Păduchii, ce apăreau anterior doar în sezonul cald, apar acum pe tot parcursul anului.Și contrar credinței populare, acești paraziți preferă capetele „curate” și sunt transmiși prin contact simplu. Pentru a preveni o invazie agresivă, este de preferat, atunci când copilul este în comunitate, să folosească produse naturale repulsive.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.