Leader in calitate si inovatie

Ineldea, leader în domeniul inovației și a calității

Din dorința de a oferi soluții perfect adaptate copiilor, pionier în domeniu formulării de suplimente alimentare naturale şi cosmetice bio, Laboratoarul INELDEA oferă  o gamă largă de siropuri, destinate rezolvării situațiilor curente de sănătate ce pot apărea în viața fiecărui copil:  imunitate scăzută, lipsă de  tonus, insomnie, nervozitate, apetit scăzut, tranzit digestiv lent…

Gama Pediakid®este formulată în conformitate cu cele mai inalte standarde europene de calitate, eficiență și siguranță. Este singura gamă de suplimente naturale  ce se poate administra din primele luni de viața şi până la vârsta adolescenței. Dozajele ingredientelor sunt la valori nutriționale, pentru a răspunde în mod fiziologic micilor dezechilibre alimentare, și sunt practic lipsite de efecte secundare.

Ingredientele, dozajele și formulele suplimentelor alimentare Pediakid sunt alese cu grijă de o echipă de experți în nutriție și tehnologie, pentru a raspunde nevoilor particulare de siguranță specifice copiilor, și înglobează cele mai recente progrese știintifice în domeniu. Eficacitatea produselor Ineldea este datorată sinergiei existente între ingrediente naturale specifice fiecarei formule, combinate de o manieră unică pentru a obține o eficacitate maximă.

Biodisponibilitate ingredientelor din produsele Pediakid este optimă datorită asocierii extraselor de plante, vitamine și minerale, cu fibre probiotice  de Acacia care contribuie la reechilibrarea florei intestinale.

 

Siropurile au aromă și gust agreabil datorită concentratelor de fructe, și sunt bine apreciate de copii.

Nectarul de Agave, o inovație exclusivă Ineldea

Nectarul de Agave, prezent în toate siropurile Pediakid, produs  de agricultura  organică, este în mod particular recomandat copiilor datorită  conținutului de zahăruri  nerafinate de origine naturală cu un indice glicemic scăzut, și este lipsit de potențial cariogenic.

Toate produsele Pediakid sunt fabricate și testate in Franța comform regulilor GMP în respectul celor mai stricte standarde de calitate europene (documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004) iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001. Produsele corespund  standardelor FDA  şi sunt comercializate în USA.

[button link=”http://www.pediakid.com/media/files/INELDEA/charteisoineldea.pdf” color=”#ed5ba4″ text=”light”]Download the charter laboratory quality[/button]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.