Opriti insectele, spray Pediakid

 Deoarece nimic nu este mai delicat decȃt pielea copiilor mici, protecția lor necesită o atenție deosebită

În general benigne, înțepăturile de țȃnțar se pot infecta, iar in cazul altor insecte, precum albina sau viespea, sunt responsabile de aproximativ 10% din reacțiile alergice severe. Pentru a reduce durerea și inflamația cauzate de înțepăturile de țânțar, se aplică imediat gheață sau comprese reci. 
În cazul în care aveți de-a face cu o înțepătură de albină, scoateți acul cȃt mai repede posibil, cu ajutorul unei pensete, fara a presa punga de venin. Pentru a distruge veninul, recomandăm să aplicați comprese calde la locul înțepăturii sau să expuneți locul la căldură extremă pentru câteva minute (aveti grija să nu produceti arsuri).

În general, cum prevenirea este mai eficientă decât tratamentul, utilizarea de sprayuri pe bază de plante și uleiuri esențiale este eficientă pentru a evita înțepăturile de insecte, şi în a asigura o protecție excelentă.

Nu trebuie să uităm că pielea copiilor este delicată si fragilă, de aceea sprayul Pediakid Bouclier Insect a fost special conceput pentru ei.

Pediakid Bouclier Insect,(ecran natural de protecție contra insecte) este un spray natural repulsiv, pe bază de uleiuri esențiale din plante, este agreabil pe piele, hipoalergenic şi are un cu miros placut de flori de portocal.

Testat de Institutul Cantacuzino pe țânțari şi căpuşe asigura o protecție efectivă timp de 8H de la administrare ,

Pediakid Bouclier Insect este un produs cosmetic natural ce poate fi utilizat pentru copii începând de la vȃrsta de 3 ani.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.