Esential pentru raceala

La copii, constatăm din ce în ce mai des apariția infecțiilor recurente. Acestea pot fi favorizate de o serie de factori cum ar fi: viața în colectivitate de la o vârstă precoce, ce favorizează transmiterea germenilor,  oboseala, poluarea atmosferică, micile dezechilibre nutriționale, sau tramentelele cu antibiotice. Sistemul imunitar al copiilor este în plină formare, şi uneori poate fi depăşit de agresiunile mediului înconjurător. Dacă nu am putut preveni răcelile ce apar predominant în sezonul rece, trebuie acționat de la apariția primele semne. Mai multe alternative naturale pot fi folosite pentru a depaşi mai usor starea de boală şi a încerca să prevenim apariția complicațiilor.

 

Spray pentru nas si gat-PEDIAKID

Formula cu dublă acțiune: desfundă nasul și ajută la respirație
Spray-ul pentru nas și gȃt-PEDIAKID este un dispozitiv medical ce ajută la ameliorarea simptomelor de răceala la copii (răceli, sinuzite, dureri în gât, frisoane …).

Acesta asociaza o soluție de apă sărată hipertonica, ingredient naturale imunostimulante si apă de eucalipt BIO pentru a diminua inflamația căilor respiratorii (1). Spray-ul pentru nas și gȃt PEDIAKID facilitează eliminarea de mucus și calmează durerile de gât, reprezintand o alternativă naturală eficineta in tratamentul afectiunilor sferei respiratorii la copii.

Echinacea, propolisul și cuprul sunt, de asemenea, prezente. Recunoscute pentru proprietățile lor imunostimulatoare, ajută corpul copilului in combaterea în mod eficient a agresiunilor externe (virusuri, bacterii).

Rozmarinul adauga un plus de eficienta formulei datorită proprietatilor antiseptice decongestionante.
Aloe Vera completează formula prin acțiunea sa de hidratanta, antiinflamatorie si cicatrizanta , cu efect calmant imediat asupra iritațiilor, inflamațiilor și senzatiei de uscăciune a mucoaselor nasului și gâtului, ce pot aparea in caz de gripa .(2)

Sprayul este furnizat impreuna cu doua  pulverizatoare separate , pentru pulverizare in nas si gat, avand o actiune complementara. Nu contine gaz propulsor.

Dispozitiv medical destinat ameliorarii simptomelor răcelii. Dacă simptomele și febra persistă mai mult de 5 zile, recomandăm consultarea medicului.

Dispozitivului  poate fi utilizat la bebelusi pentru pulverizarea in nas, din primele saptamani de viata,  iar pentru pulverizare in gat, numai in cazul copiilor cu vȃrstă mai mare de 30 de luni.[1]

 


1. Valoarea  medicamentelor pe bază de plante în tratamentul rinosinuzitei acute non -purulente. Rezultatele unui  studiu controlat, desfasurat in regim randomizat,  dublu orb . Tesche S. Eur Arch Otorhinolaryngol. Nov 2008;265 (11) :1355-9.

2. Managementul psoriazisului cu extract de Aloe vera,  cremă  hidrofilă:  studiu dublu-orb, control placebo. Syed TA, et al. Med Int Health 1996 Aug;1(4):505-9..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.