Adevaruri despre vitamina D – partea a II-a

Numitorul comun al afecţiunilor

Multitudinea de studii au dovedit că deficitul de vitamina D este numitorul comun al majorităţii bolilor degenerative moderne. Persoanele care suferă de diabet sau de insuficienţă renală au de obicei un nivel insuficient de vitamina D în organism. Acest lucru a fost observat și la majoritatea pacienţilor care prezintă una dintre următoarele afecţiuni: cancer, orsteoporoză, scleroză multiplă.

Natural News ne atenţionează scriind că multe organizaţii din domeniul sănătăţii „nu au niciun interes ca oamenii să afle adevărul despre vitamina D, deoarece consumatorii bine informaţi ar consuma în mod inevitabil mai multe suplimente de vitamina D, reuşind astfel să prevină tot feluri de boli şi afecţiuni, pe care industria farmaceutică se bazează în continuare pentru profiturile sale de monopol. Fiecare pacient care ia vitamina D, induce o pierdere financiară, reprezentând banii plătiţi pentru medicamente în tratarea cancerului, diabetului sau afecţiunilor inimii.”

„Predecesorii noştri nu erau nevoiţi să strângă fonduri pentru un tratament, ei pur şi simplu petreceau timp în lumina soarelui, fiind vindecati de cancer prin simpla expunere la acţiunea razelor de soare. Plimbarea pe afară, în sine, constituie „vindecarea” de cancer, despre care industria susţine că ar necesita miliarde de dolari pentru cercetări adiţionale.” – NaturalNews.

Ştiinţa este absolut inconstestabilă, vă vom prezenta 9 adevaruri descoperite în urma studiilor efectuate de-a lungul timpului pe tema vitaminei D:

  • Majoriatea populaţiei suferă de deficienţă de vitamina D.
  • Deficienţele de vitamina D promovează printre alte probleme de sănătate, cancerul, diabetul, osteoporoza, afecţiunile renale, depresia, obezitatea şi afecţiunile inimiii.
  • Deficienţa de vitamina D poate fi remediată prin expunere raţională la acţiunea razelor solare sau prin o suplimentare cu vitamina D.
  • Produsele de protecţie împotriva radiaţiior solare împiedică generarea vitaminei D la nivelul pielii, cauzând în continuare deficienţe de vitamina D în rândul consumatorilor care utilizează astfel de produse.
  • Deficitul de vitamina D joacă un rol important în dezvoltarea obezităţii conform unui studiu realizat de cercetătorii din Europa în colaborare cu cei din Statele unite în cadrul The British Heart Foundation şi The UK Medical Research Council.
  • Prevenirea bolilor prin administrarea suplimentelor de vitamina D este o investiţie mică în sănătate care se răsplăteşte de 100 de ori (sau mai mult) prin economisirea cheltuielilor legate de asistenţă medicală.
  • Vitamina D este sigură. Din reacţia oamenilor care îşi administrează suplimente cu vitamina D reiese că, practic nu se produc efecte secundare negative, chiar şi la doze zilnice aparent mari precum 4000-8000 IU (de 10 ori mai mare decât RDA-ul – doza zilnică recomandată – curent în America).
  • Deficitul de vitamina D este cauzat de stilul de viaţă modern desfăşurat în spaţii închise. Oamenii îşi petrec majoritatea timpului în casă sub lumină artificială. Acest lucru este motivul absenţei expunerii la lumina naturală (raze solare), prin care se generează vitamina D.
  • Vitamina D reduce dramatic susceptibilitatea la boli infecţioase, precum gripa sezonieră şi H1N1. Vitamina D stimulează sistemul imunitar şi îi permite să acţioneze mai agresiv în lupta împotriva invaziei virale.

Natural News susţine că vitamina D depăşeşte ca eficienţă vaccinurile, medicamentele anticancerigene, medicamentele prescrise pentru vindecarea osteoporozei şi medicamentele anti-diabet.

Natural News ne prezintă ca şi concluzie: „Dacă vreţi într-adevăr să reformaţi sănătatea naţiunii, trebuie să începeţi cu remedierea epidemiei de deficienţă de vitamina D în rândul populaţiei.”

Recomandam: Pediakid Vitamina D3 Naturala

picaturi, flacon ptr 2 luni
Pediakid Vitamina D3 naturala, picaturi