PEDIAKID BALEPOU SAMPON ANTI PADUCHI 200ML

lei50.19 LEI

Sampon anti paduchi, repelent, soluția naturală pentru a preveni contaminarea cu paduchi

Apă de flori de lavandă, uleiuri esențiale din plante  (cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai )

Formulă fără insecticide sau alcool, bine tolerată dermatologic.

8h de protecție,   testat de Institutul Cantacuzino !

Descriere produs

Flacon 200ml, parfum  discret de lavandă

Pediakid Balepou sampon anti paduchi, produs natural repelent, acționeză împotriva contaminării cu păduchi de manieră naturală și eficace. Formula sa excusivă, este bază exclusiv pe asocierea de uleiuri esențiale biologice repulsive. Poate fi utilizat de câte ori este necesar, fără a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza părul copiilor, deoarece nu conține nici insectice, nici alcool . Uşor de folosit, Pediakid Balepou sampon anti paduchi, se poate utiliza pe toată durata perioadei şcolare

 

Recomandări

Recomandări: aplicați şamponul pe părul ud, masați uşor pentru a repartiza  uniform produsul pe tot ansamblul părului ( ca pe orice şampon)

Clătiți apoi părul cu multă apă.

Pentru eficacitate optimă, se recomandă a fi utilizat în combinație cu Pediakid Balepou șpray.

Precauții: nu este recomandă utilizarea la copii mai mici de 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se înghiți, numai pentru uz extern; Evitați contactul direct  și prelungit cu ochii sau gura. A nu se aplica pe plăgi deschise  sau dacă pielea este foarte iritată; În caz de contact accidental, spălați cu multă apă. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Conține gliceril caprilat. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/alergie la limonene sau la oricare dintre ingredientele produsului

Ingrediente

Ingrediente: Apă, extract apos de flori de lavandă (Lavandula hybrida)*, lauril sulfat de amoniu, glicerină, caprilil capril glucosid, inulină, cocobetaină, gliceril caprilat, ulei de cedru (cedrus atlantica), ulei de geranium (pelargonium asperum) ulei de ravensara (ravensara aromatica), ulei de levănțică (lavendula augustifolia) ulei de portocală dulce (citrus sinensis), ulei de arbore de ceai (melaleuca alternifolia), clorură de sodiu , sorbat de potasiu, acid benzoic, citral, citronellol, geraniol, linalool, limonene

*ingrediente provenite din agricultura biologică

  • Total ingrediente active: 18,25%
  • Apă de flori de lavandă, glicerină naturală
  • Uleiuri esențiale naturale (cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai)

Aviz MS: 2858 BIO/19/05.14

Categorie:

Descriere

Sampon natural anti paduchi, repelent, cu  uleiuri esențiale din plante, soluția naturală pentru a preveni contaminarea cu păduchi

Conține apă de flori de lavandă, uleiuri esențiale din plante  (cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai )

Formulă fără insecticide sau alcool, bine tolerată dermatologic.

8h de protecție,  testat de Institutul Cantacuzino !

Flacon 200ml, cu parfum  discret de lavandă

Poate fi utilizat de câte ori este necesar, fără a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza părul copiilor, deoarece nu conține nici insectice, nici alcool. Pentru eficacitate optimă, se recomandă a fi utilizat în combinație cu Pediakid Balepou spray.

spray anti paduchi Pediakid Balepou

Uşor de folosit, formula Pediakid Balepou Şampon + Spray anti păduchi, se poate utiliza pe toată durata perioadei şcolare, deoarece infestarea cu păduchi este o problemă delicată și recurentă. Păduchii, ce apăreau anterior doar în sezonul cald, sunt acum raspândiți pe tot parcursul anului.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Pediakid este 1 marcă adaptată pentru copii, cuprinde o gamă largă de produse naturale, inovante, de calitate,ce  include şi produse naturale pentru protecție împotriva insectelor, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, cu ingrediente active din plante şi uleiuri esențiale.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm