Pediakid Probiotiques-10M

lei70.31 LEI

Probiotice copii, reface echilibrul  florei intestinale, sustine imunitatea

Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici, zinc și plante.

Avantaje: doza recomandată, 1 plic pe zi, administrat intr-o singura priza

Detalii produs

Fiecare plic conține 10 miliarde de fermenți lactici (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), zinc si fibre prebiotice.

Prezența de fibre de inulină de cicoare, prebiotice cu acțiune sinergică, favorizeză proliferarea bacteriilor “bune “ pentru organism. Actiunea benefică de întărire a capacității de apărare este completată de prezența zincului, ce contribuie la funcționarea normală a aparatului imunitar.

Pediakid Probiotiques-10M poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor începând de la vârsta de o lună.

Recomandari

Sfaturi de utilizare: Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 1 plic, dimineața sau seara, înainte de masă, administrat într-o singură priză şi diluat într-un pahar cu apă sau într-un aliment semilichid (iaurt, compot), de preferință la temperatura <37°C.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 10 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură, la temperatura mediului ambiant. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: agent de încărcare: maltodextrină, inulină din rădăcini de Cicoare (Cichorium intybus), fermenți probiotici: (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, bisglicinat de zinc.

Informații nutriționale /plic 2 g

Valoare energetică

22 kJ/ 5,2 kcal

Grăsimi

urme

       din care saturate

urme

Glucide totale

1,0 g

       din care zahăr

urme

       din care fibre de inulina

900 mg

Sare

0,0 g

Proteine

0,03 g

Zinc

3mg (30% VNR*)

Fermenți lactici

10 mld fermenti lactici vii /68mg

*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

Cutie a 10 plicuri

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 8128/2014

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Stoc epuizat

Descriere

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

 • CONSOLIDAREA MICROBIOTEI
 • STIMULAREA IMUNITATII
 • IN COMBATEREA EFECTELOR SECUNDARE GENERATE DE ANTIBIOTICE
 • SCAUNE DIAREICE
 • BENEFIC IN DIAREEA CALATORULUI

Probiotice copii, restabileste echilibrul florei intestinale. Supliment alimentar pe bază de fermenți lactici (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantharum, Streptococcus thermophilus), zinc și plante.

Avantaje: doza recomandată pentru consumul zilnic este de 1 plic, administrat într-o singură priza.  

Sistemul digestiv al copiilor este imatur si sensibil la agresiunile mediului înconjurător. Flora intestinala conține peste 100.000 de miliarde de bacterii saprofite, responsabile de 50 % din capacitatea de apărare a organismului. Echilibrul dintre colonii poate fi perturbat de alimentația prea puțin diversificată, sau de tratamentele cu antibiotice.

Fiecare plic de Pediakid Probiotiques-10M conține 10 miliarde de fermenți lactici (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), zinc si fibre prebiotice de inulina

Pediakid Probiotiques-10M poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor începând de la vârsta de o lună.

 • Lactobacillus acidophilus îndeplineste în organism multiple roluri: înlocuieşte bacteriile intestinale “prietenoase” distruse de tratamentul cu antibiotice, creşte toleranța la lactoză a persoanelor cu intoleranță la aceasta categorie de glucide, contribuie la întărirea sistemului imunitar şi la întărirea raspunsului imun al organismului, scade riscul alergiilor la polen etc. L
 • Lactobacillus casei reprezintă una dintre cele mai rezistente tulpini de probiotice la acțiunea corozivă a acidului gastric asupra mucoasei stomacului, avand o rată ridicată de supraviețuire într-un interval larg de pH şi de temperaturi, ceea ce îi conferă rezisțentă de-a lungul tractului intestinal şi şanse mai mari de colonizare.
 • L casei restabileşte  echilibrul microbian intestinal şi formează o barieră eficientă de protecție împotriva “bacterilor neprietenoase”, împiedicand dezvoltarea acestora şi manifestarea efectului lor dăunător; ajută la menținerea nivelului normal al colesterolului, stimulează raspunsul imun al organismului etc
 • Lactobacillus plantarum ajută la menținerea permeabilității mucoasei intestinale şi constituie posibil vehicul pentru traversarea acesteia de către moleculele cu efect terapeutic. În plus, ajută la resorbția şi/sau eliminarea gazelor intestinale şi este implicat în activitatea unor substanțe cu acțiune asupra sistemului nervos.
 • Streptococcus thermophilus este de real ajutor persoanelor cu intoleranță la lactoză şi are capacitatea de a preveni transformarea nitraților în nitriți, ultimii având cu implicații majore în degradarea stării de sanatate şi a funcționării celulelor.
 • Fibrele de inulină din Cicoare acționează în direcția favorizării proliferării bacteriilor “prietenoase“ pentru organism.

Acțiunea benefică a prebioticelor şi probioticelor este completată de prezența zincului, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul acido-bazic normal, la metabolismul normal al carbohidraților, al macronurienților şi al acizilor graşi. Zincul este prezent sub formă de bisglicinat, formă cu o biodisponibilitate sporită.

Ingredientele Pediakid Probiotiques 10M sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre funcționale tranzitorii, ce pot apărea la bebeluși datorită imaturității sistemului digestiv.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.