PEDIAKID CALCIU SI VITAMINA D3, 14 PLICURI

lei50.18 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

  • CRESTEREA NIVELULUI DE CALCIU IN ORGANISM
  • FRACTURI
  • CRAMPE MUSCULARE
  • SPORTIVI ( ELIMINA EXTENUAREA SI CONSOLIDEAZA SISTEMUL OSOS)
  • SUSTINERE DENTITIA SI PREVINE APARATIA CARIILOR

Absorbția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3.

Pentru a facilita administrarea la copii, Pediakid® Calcium C+ are o formulă inovantă, pulbere orodispersibilă cu efect efervescent, cu aromă de cola,
ce se dizolvă instantaneu după ce este adminstrată pe limbă fară a necesita apă, sau poate fi dizolvată într-un pahar cu apă pentru copii mai mici.

Supliment alimentar pe bază de Calciu şi vitamina D3 naturală sub formă de pulbere orodispersibilă ambalată în plicuri. Formulă inovantă, cu efect efervescent și gust de cola. Nu conține gluten. Fără alergeni. Fără OGM. Fără colorant.

Pediakid Calcium C+ este special formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii. Acoperă 100%  necesarul cotidian de Calciu şi vitamina D3.  Absorbția calciului este favorizată de asocierea cu vitamina D3.

Acțiuni:

  • Calciu este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, contribuie la funcționarea normala a sistemului muscular și la metabolismul energetic normal.
  • Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului

Ingrediente: carbonat de calciu, îndulcitori: xylitol, fructoză; agent acidifiant: acid citric; emulsifiant: mono, di si trigliceride ale acizilor grași, aromă de cola,  agent antiaglomerant: bicarbonat de  sodiu, vitamina D3 naturală/colecalciferol

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor de preferință imediat după masă, începând de la vârsta de trei ani. Doza zilnica recomandata este de 1 plic pe zi pentru copii cu vârsta intre 3-7 ani, 2 plicuri pe zi pentru cei  mai mari de 7 ani. Conținutul plicului se depune fie direct pe limbă, sau poate fi dizolvat într-un pahar cu apă, pentru copii mai mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.  Doza zilnică poate fi ajustată la recomandarea medicului sau farmacistului, sau în cazul consumului  simultan de lapte cu adaos de vitamină D3. Produsul poate fi utilizat de adulți și adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

 

Precauții:

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Excesul de consum poate da efecte secundare de tip laxativ

Informații nutriționale medii per:

1 plic ( 2,66 g) 2 plicuri ( 5,32 g)
Calciu 400 mg (50% *) 800 mg (100% *)
Vitamina D 2,8 μg vit D ( 50%*) 5 μg vit D ( 100%*)
echivalent a 100 UI echivalent a 200 UI

*VNR  Valori Nutriționale de Referință cf. Regulament  1169/2011

Deținător notificare: Rovatech-Impex SRL
Notificare MS, Nr.5622/2023
Producător: Laboratoires Ineldea, Franța
Distribuitor exclusiv: S.C Montana Nutraceuticals S.R.L.
București, Sector 6, str. Aleea Tincani, nr 3 A,
camera 1, bl 823, sc A, et 9, ap. 37. Tel : 0729600073
www.pediakid.ro / www.farma-mall.ro

Descriere

14 PLICURI PULBERE ORODISPERSABILE

Pediakid® Calcium C+ este formulat pornind de la o sursă de calciu concentrat, pentru a fi bine asimilat de copii.
Produsul contribuie la menținerea sănătații sistemului osos și a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar.
Poate fi administrat inclusiv la copii cu intoleranță la lapte și lactoză, și acoperă integral necesarul cotidian de Calciu și vitamina D3.