PEDIAKID SPRAY PENTRU NAS SI GAT 20ML

lei32.45 LEI

Categorie:

Descriere

Spray nazal pentru copii, Pediakid Nas și Gât

fără gaz propulsor, cu acțiune delicată

 

Dispozitiv medical clasa I, conform directivei Europene 93/42CE

2 pulverizatoare independente, pentru nas și pentru gât

 

Ingrediente active 100% naturale, ce ameliorează confortul respirator, facilitează evacuarea mucozităților și calmează durerile de gât:

  • apă de mare cu sare din marea moartă, ușor hipertonică, ce atrage mecanic lichidele din mucoase spre exterior, contribuind astfel  la curățirea căilor aeriene superioare și la eliminarea bacteriilor și a virusurilor
  • extract de Aloe Vera, formează un film protector cu efect anti iritant și cicatrizant asupra mucoasei
  • hidrolat de Eucalipt și Rozmarin, Cupru, extract de Echinacea și de propolis, cu proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene

 

Flaconul dispozitivului Nez Gorge este securizat pentru a nu permite contaminarea cu germenii proveniți din secrețiile mucoase sau din aerul ambiant.

 

Ingrediente: hidrolat de Eucalipt (Eucalyptus Globulus) și de Rozmarin (Rosmarinus officinalis), apă purificată; apă de mare reconstituită cu sare de mare din marea moartă, extract de Echinacea (Echinacea purpurea), extract de Propolis; agent de îngroșare : gumă de xantan, conservant: sorbat de potasiu, extract de Aloe (Aloe Vera barbadensis), gluconat de cupru; corector de aciditate: acid citric.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție recomandările și sfaturile de utilizare înainte de a folosi produsul.

Sfaturi de utilizare:

A se agita înainte de administrare. A se spala pulverizatoarele cu apă după utilizare.

Administrarea pentru nas: poate fi folosit la nou născuți și la copii mici.

Fixați pulverizatorul nazal pe flacon și pulverizați de două ori în fiecare orificiu nazal. A se repeta administrarea de două sau de trei ori pe zi, timp de 5 zile.

 

Nou născut și copil mic: Curățați nasul copilului în prealabil cu o batistă sau un dispozitiv de aspirat. Culcați copilul pe spate, cu capul pe o parte și pulverizați în nara de deasupra; întoarceți apoi capul copilului spre partea opusă și pulverizați în cealaltă nară. Ștergeți apoi nasul cu o batistă.

 

Copii care știu să-și sufle nasul: După ce copilul își suflă nasul, se administrează 2 pulverizări în fiecare în fiecare nară, de preferabil în timp ce copilul inspiră. Ștergeți apoi nasul cu o batistă dacă este nevoie. Așteptați cel puțin 10 minute înainte de a sufla din nou nasul.

 

Administrarea pentru gât: Se face numai începând de la vârsta de 30 luni. Fixați pulverizatorul bucal pe flacon. Pulverizați de două ori în partea din spate a gâtului. A se repeta administrarea de 3- 4 ori pe zi, timp de 5 zile.

 

 

Precauții: Produsul este un dispozitiv medical recomandat pentru ameliorarea confortului respirator în caz de răceală.

Dacă simptomele persistă mai mult de 5 zile sau în caz de febră, consultați medicul. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau de alergie la oricare din ingredientele produsului. A nu se utiliza în cadrul unui tratament medical pentru nas sau gât, fără avizul medicului sau farmacistului. A se utiliza numai pe cale topică; în condițiile de administrare preconizate, este lipsit de pericol în caz de ingestie. A se evita contactul cu ochii.  Deoarece pulverizarea se face prin presiune, se recomandă a se pulveriza cu grijă la nou născuți  și copii mici. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra flaconul la adăpost de căldură. Nu utilizați produsul dacă există semne de deteriorare vizibile.

 

A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj și în timp de două luni de la prima utilizare .

Volum net : 20 mL

Cod produs: 02PSN02

Cod de bare: 3700225602191