PEDIAKID BALEPOU SPRAY ANTI PADUCHI si CAPUSE

lei50.18 LEI

Spray anti paduchi, soluția naturală pentru a scăpa de paduchi fară chimicale, insecticide sau alcool

Apă de flori de lavandă, uleiuri esențiale din plante: cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai

Formulă eficientă, bine tolerată dermatologic

Nu irită pielea capului

 

Descriere Produs

Spray natural, cu parfum discret de lavandă

Flacon 100ml

Pediakid Balepou spray  anti paduchi este un repelent cu acțiune preventivă, se poate utiliza pe toată durata perioadei şcolare. Acționeză împotriva contaminării cu păduchi de manieră naturală și eficace.

Formula sa este bază exclusiv pe asocierea de uleiuri esențiale din plante, tradițional recunoscute pentru proprietățile lor repulsive.

Poate fi utilizat de câte ori este necesar, fără a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza părul copiilor, deoarece nu conține nici insecticide, nici alcool.

Recomandări

Recomandări: Pentru a preveni infestarea cu paduchi, pulverivați Pediakid Balepou spray bio pe  tot ansamblul părului şi masați uşor pentru a repartiza  uniform produsul.

Nu clatiți, nu stergeți părul după aplicare. După ce părul este  aranjat, mai pulverizați un ultim strat de uleiuri deasupra părului şi a hainelor ce pot fi contaminate ( gulerul de la sacou, eşarfă, caciulă)

Pentru eficacitate optimă, se recomandă a fi utilizat în combinație cu Balepou șampon.

Precauții: nu este recomandă utilizarea la copii mai mici de 3 ani. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se înghiți, numai pentru uz extern; Evitați contactul direct cu ochii sau gura. A nu se aplica pe plăgi deschise  sau dacă pielea este foarte iritată; În caz de contact accidental sau de întepaturi, spălați cu apă.

A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la limonene sau la oricare dintre ingredientele produsului. Nu respirați vaporii.

 

 

Ingrediente

Ingrediente: Apă, apă florală de lavandă biologică (Lavandula hybrida)*, lauril glucozid, polygliceril 2 dipoli hydroxy stearat, glicerină, ulei de cedru (cedrus atlantica), ulei de geranium (pelargonium asperum) ulei de ravensara ( ravensara aromatica), ulei de levănțică (lavendula augustifolia) ulei de portocală dulce (citrus sinensis), ulei de arbore de ceai (melaleuca alternifolia), alcool benzilic , acid dehydroacetic , hidroxid de sodiu, citral, citronellol, geraniol, linalool, limonene

*ingrediente provenite din agricultura biologică

99,5% din ingredientele folosite sunt de origine naturală, 17% provin din agricultura biologică

Total principii activi: 17,7%  extract apos de flori de lavandă, 17% uleiuri esențiale naturale 0, 7%( cedru, geranium, ravensara, levănțică, portocală dulce, arbore de ceai)

Aviz MS: 2857 BIO/19/05.14

Categorie:

Descriere

Spray natural anti paduchi, repelent, cu  uleiuri esențiale din plante, soluția naturală pentru a preveni contaminarea cu paduchi

Formula fara insecticide sau alcool, bine tolerată dermatologic.

Contine apa de flori de lavandă, uleiuri esentiale din: cedru, geranium, ravensara, levantica, portocala dulce, arbore de ceai

8h de protecție,  testat de Institutul Cantacuzino !

Flacon 100ml, cu parfum  discret de lavanda

Poate fi utilizat de câte ori este necesar, fără a exista riscul de a irita pielea capului sau de a fragiliza părul copiilor, deoarece nu conține nici insectice, nici alcool. Pentru eficacitate optimă, se recomandă a fi utilizat în combinație cu Pediakid Balepou șampon.

 

formula naturala cu uleiuri esetiale
Pediakid Balepou Sampon anti paduchi natural

Uşor de folosit, formula Pediakid Balepou Spray anti păduchi+ Balepou Şampon, se poate utiliza pe toată durata perioadei şcolare, deoarece infestarea cu păduchi este o problemă delicată și recurentă. Păduchii, ce apăreau anterior doar în sezonul cald, sunt acum raspândiți pe tot parcursul anului.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Pediakid este 1 marcă adaptată pentru copii, cuprinde o gamă largă de produse naturale, inovante, de calitate,ce  include şi produse naturale pentru protecție împotriva insectelor, potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor, cu ingrediente active din plante şi uleiuri esențiale.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.