PEDIAKID SOMMEIL ( SOMN) 125 ML SIROP CU GUST DE CIRESE

lei45.97 LEI

Supliment alimentar  pe baza de plante si minerale, cu aroma de cirese

Faciliteaza adormirea usoara a copilului, evita trezirile nocturne, nu da somnolenta diurna

Extracte de plante (Flori de portocal, Lavandă, Romanita, Roinita, Maghiran, Paducel) minerale (Magneziu, Mangan şi Fosfor) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de cirese.

Fara gluten

Volum net: 125 ml sau 250 ml

Detalii produs

Pediakid Sommeil sirop asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a facilita adormirea ușoară a copilului și a evita trezirile nocturne.

Actiuni:

  • Lavanda este tradițional recunoscută pentru efectul relaxant
  • extractele de flori de Portocal, Mușețel, Măghiran și Păducel ajută la inducerea și menținerea unui somn reparator
  • formula sa include si minerale (Magneziu, Mangan şi Fosfor

Siropul are un gust placut datorită concentratului natural de cireşe.

Siropul Pediakid Sommeil  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată.

Recomandari

Sfaturi de utilizare:

A se agita înainte de administrare.

  • Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, înainte de culcare.
  • Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, înainte de culcare.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: Sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 9% (flori de Portocal-dulce, Lavandă si Musetel, frunze de Roiniță, parti aeriene de Măghiran, frunze si flori de Păducel flori), concentrat natural de cireşe (Prunus avium) (în baza de maltodextrină, acid citric), aromă naturală de cireşe, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric; gluconat de magneziu, gluconat de mangan, fosfat de sodiu.

Informații nutriționale/ 10 ml. (2 lingurițe)

Extract de Portocal-dulce (Citrus sinensis)

170 mg

Extract de Lavandă (Lavandula angustifolia)

170 mg

Extract de Musetel (Matricaria recutita)

170 mg

Extract de Roiniță (Melissa officinalis)

170 mg

Extract de Măghiran (Origanum majorana)

170 mg

Extract de Păducel (Crataegus monogyna)

170 mg

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța.

Volum net: 125 ml; produs disponibil si la 250 ml, format familial

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 9124/2016

Descriere

Nu vine somnul la copii?

Pediakid Sommeil, facilitează adormirea ușoară a copilului, evită trezirile nocturne

Tulburările de somn temporare, des întâlnite la copil sub forma dicultăților la adormire sau a trezirilor noctune frecvente, pot apărea datorită neconcordanței între ritmul de viață modern şi nevoile de refacere a copilului, iar acumularea oboselii poate genera o stare de nervozitate care dăunează echilibrului emoțional al copilului. Suplimentele alimentare pe bază de extracte de plante naturale consitutie un ajutor prețios pentru a calma copilul şi a facilita adormirea ușoară a acestuia. Utilizarea suplimentelor este lipsită practic de efecte secundare, nu dau dependență sau somnolență diurnă.

Pediakid Sommeil poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani

Ingredientele Pediakid Sommeil sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave și minerale.

Gustul plăcut al siropurilor este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.