PEDIAKID SIROP CU 22 VITAMINE SI OLIGOELEMENTE GUST PORTOCALE SI CAISE 250 ML

lei82.06 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

 • AVITAMINOZA ( DEFICIT DE VITAMINE SI OLIGO ELEMENTE )
 • MALNUTRITIE/SUBNUTRITIE
 • ASIGURA APORTUL DE VITAMINE SI MINERALE
 • REDUCE STARILE DE OBOSEALA/APATICE
 • SUSTINE FUNCTIONAREA SISTEMULUI IMUNITAR
 • STIMULEAZA SISTEMUL NERVOS SI IMUNITAR IN PERIOADA DE CRESTERE
 • STIMULAREA TONUSULUI ZILNIC ( ENERGIZANT NATURAL )

Recomandat în special copiilor și pre-adolescentilor, contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului prin optimizarea aportului de vitamine și minerale.

Acțiuni:

 • vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C si Cupru contribuie la metabolismul normal
 • Cromul si vitaminele B6, B8, B9, contribuie la metabolismul normal al macronutrienților
 • Cuprul, Seleniul si vitaminele B6, B8, B9, B12, C, D contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar
 • Vitaminele B2, B3, B5, B6, B8, B9, B1, B12 si Cuprul contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos
 • Extractele de plante au proprietati tonice, remineralizante
 • Acopera 100% nevoile metabolice

Are un gust placut datorită concentratului natural de caise

Fara gluten

Recomandat copiilor și pre-adolescentilor, contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului prin optimizarea aportului de vitamine și minerale.

Detalii produs

Conține extracte de plante (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (Vitamina C, PP, E, B5, beta-caroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom). Combinația sa unică de phyto-nutrimente, vitamine și minerale asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate dinamică. Morcovul (Daucus carota) este  bogat in minerale, si este recunosut pentru proprietatile  tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic. Năsturelul (Nasturtium officinalis) are proprietati tonice, si ameliorează rezistența organismului. Spanacul ( Spinacia oleracea) este bogat in fier si minerale, şi actioneaza sinergic cu morcovul pentru reglarea echilibrului acido-bazic. Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizantă, şi ameliorează tonusul hepatic şi renal. Pătrunjelul este tonic digestiv si stimulează apetitul.

 

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat imediat ce alimentația copilului este diversificata.

 • Inainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă
 • Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineata și la prânz, după masă
 • Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an, dacă e necesar.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precautii: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj.A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/ alergie la soia. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 

Ingrediente

Sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel) concentrat natural de caise (Prunus armeniaca) (în bază de maltodextrină), vitamina C, conservant: sorbat de potasiu, vitamina E acetat (în bază de dioxid de siliciu), beta-caroten natural (în bază de amidon, ulei de porumb), vitamina B3, arome de portocale și caise, concentral natural de Ananas (Ananas comosus) (în baza de maltodextrină si acid citric), iodura de potasiu, vitamina B5, gluconat de magneziu, corector de aciditate: acid citric, gluconat de fier, gluconat de mangan, gluconat de cupru, gluconat de zinc, vitamina D3 (în bază de amidon, sucroză, guma acacia) vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, molibdat de sodiu, clorura de crom, vitamina B9, gluconat de potasiu, selenit de sodiu, vitamina B8, B12; conține derivate de soia

Informații nutriționale / 20 ml (4 lingurițe)

Complex de vitamine şi minerale, incluzând
Beta-caroten

2,4 mg (40%*)

Vitamina E

12 mg   (100%*)

Vitamina C

80 mg   (100%*)

Vitamina B1

1,1 mg (100%*)

Vitamina B2

1,4 mg (100%*)

Vitamina B3

16 mg (100%*)

Vitamina B5

6 mg (100%*)

Vitamina B6

1,4 mg (100%*)

Vitamina B8

50 μg (100%*)

Vitamina B9

200 μg (100%*)

Vitamina B12

2,5 μg (100%*)

Vitamina D

5 μg (100%*)

Crom

10 μg (25%*)

Cupru

0,4 mg (40%*)

Iod

50 μg (33%*)

Mangan

0,4 mg (20%*)

Molibden

50 μg (100%*)

Seleniu

50 μg (90%*)

Extracte de plante:
Extract de Morcov (Daucus carota)

365 mg

Extract de Năsturel (Nasturtium officinalis)

365 mg

Extract de Spanac (Spinacea oleracea)

365 mg

Extract de Pătrunjel (Petroselinum crispum)

36 mg

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Notificare SNPMAPS, nr . AA 9116/2016

Volum net: 250 ml  Produs disponibil si in format familial, la flacon de 125ml

 

Descriere

Vitamine copii

Copilul nu este un adult in miniatură, în perioda de creştere, datorită ritmului accelerat de dezvoltare al organismului, copilul are nevoi nutriționale specifice şi un consum energetic crescut

Pediakid 22 Vitamines & Oligo-elements asigură o acoperire optimală a nevoilor metabolice generate de o activitate  dinamică, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar şi a sistemului nervos

Recomandat copiilor, contribuie la dezvoltarea armonioasă a organismului prin optimizarea aportului de vitamine și minerale. Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificata.

Conține extracte de plante (Morcov, Spanac, Năsturel, Sfeclă, Pătrunjel), este bogat în vitamine (vitamina C, PP, E, B5, betacaroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu  și Crom).

 • Morcovul (Daucus carota) este  bogat în minerale și este recunoscut pentru proprietăţile  tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic.
 • Nasturelul (Nasturtium officinalis) are proprietati tonice și ameliorează rezistența organismului. Spanacul ( Spinacia oleracea) este bogat în fier și minerale, actionează sinergic cu Morcovul pentru reglarea echilibrului acido-bazic.
 • Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizantă şi ameliorează tonusul hepatic şi renal.
 • Patrunjelul este tonic digestiv şi stimulează apetitul.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele Pediakid 22 Vitamines & Oligo-elements sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine.

Gustul plăcut al siropului este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în comformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.