PEDIAKID OTI PROTECT (SPRAY PENTRU IGIENA URECHII) 30ML

lei44.23 LEI

Categorie:

Descriere

Spray auricular pentru copii, ajută la menținerea igienei și a sănătății auriculare. Elimină natural cerumenul și previne formarea dopurilor.

Poate fi folosit de la vârsta de 3 luni . Ingrediente 100% naturale. Fără conservant.

Dispozitiv medical clasa I, conform directivei Europene 93/42CE

Flacon de 30 ml, fără gaz propulsor, cu acțiune delicată.

Vă rugăm să citiți cu atenție recomandările și sfaturile de utilizare înainte de a folosi produsul.

Prin eliminarea excesului de cerumen, a bacteriilor și a prafului, ajută la menținerea unei igiene optime, previne apariția infecțiilor și iritațiilor

Ingrediente active 100% naturale, ce contribuie la lubrifierea și hidratarea canalului auditiv extern. `

  • Uleiul de măsline asigură lubrifierea optimală a canalului auditiv extern, favorizează eliminarea lichidelor reziduale și a cerumenului spre exterior, contribuind astfel  la curățirea căilor auditive, la eliminarea bacteriilor și a virusurilor. Lubrifierea membranei timpanului poate ajuta la menținerea elasticității și la transmiterea cu fidelitate a sunetului.
  • Uleiul esențial de menta pipărată creează o senzație plăcută, de prospețime la aplicare

 

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente active 100% naturale, cu acțiune delicată dar eficientă,  pentru a menține o igiena optimă în perioada de creștere la copii.

Ingredientele acestei formule sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Ingrediente: ulei de măsline de calitate farmaceutică *( 99,95%), ulei esențial de mentă pipărată ( 0.05%). Nu conține apă . Nu conține agenți conservanți.

*Uleiul de măsline de calitate farmaceutică este fabricat în conformitate cu specificațiile stricte în materie definite de monografia europeană (procedeu de fabricație, aciditate, eliminarea impurităților )

Sfaturi de utilizare: Poate fi folosit de la vârsta 3 luni. Pentru nou născuți, copii mici, adolescenți și adulți.

Agitați flaconul înainte de utilizare.  Apăsați de mai multe ori  pe dispozitiv până apare lichidul pe pulverizator .

Plasați cu grija pulverizatorul în canalul auditiv extern și administrați doza recomandată, apoi masați ușor baza urechii.

înclinați capul în lateral pentru a facilita eliminarea lichidului rezidual și a cerumenului din ureche. Ștergeți apoi cu o batistă curată.

Repetați procedura pentru cealaltă ureche. După utilizare, curățați pulverizatorul cu apă.

 

Exces de cerumen : Pulverizați 1-2 doze în fiecare în fiecare canal auditiv.  A se repeta administrarea de 3- 5 ori pe zi, pană la eliminarea completă a cerumenului.

Pentru a preveni acumularea cerumenului : Pulverizați 1-2 doze în fiecare în fiecare canal auditiv. A se repeta administrarea de 1- 2 ori pe săptămână.

Pentru a proteja ocazional canalul auditiv înainte de baie, înot sau alte sporturi acvatice.

Pulverizați 1-2 doze în fiecare în fiecare canal auditiv.

Dispozitivul asigura un dozaj precis și o dispersie omogenă a uleiului protector. Poate fi utilizat ca alternativă la bețișoarele igienice pentru curățarea urechii. Pe considerente de igienă și pentru a diminua riscul de transmitere a infecțiilor, se recomandă uzul strict personal .

În caz de infecție a pavilionului extern auricular sau la apariția unei dureri sau a altor simptome acute, cereți sfatul medicului sau al farmacistului pentru a stabili modul de administrare.

Flaconul dispozitivului Oti Protect este securizat pentru a nu permite contaminarea cu germenii proveniți din secrețiile mucoase sau din aerul ambiant. Nu se recomandă demontarea aplicatorului .

Pentru nou născuți si copii mici, cereți avizul medicului sau farmacistului

Precauții: Produsul este un dispozitiv medical recomandat pentru ameliorarea confortului conductului auditiv extern și menținerea unei igiene optime. În caz de infecție a pavilionului extern auricular sau la apariția unei dureri sau a altor simptome acute, cereți avizul medicului sau al farmacistului. Contraindicat în cazul în care timpanul este perforat sau inflamat, sau în caz de prezență a corpilor străini. A se evita pulverizarea în ochi, nas sau în gură. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau de alergie la oricare din ingredientele produsului. A se utiliza numai pe cale topică. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra flaconul in poziție verticală și la temperatura ambientală, intre 15 – 25 C°). Nu utilizați produsul dacă există semne de deteriorare vizibile.

A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj și în timp de șase luni de la prima utilizare .

Volum net : 30 mL .

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța.

Cod produs : 03POP01

Cod de bare: 3700225602641