PEDIAKID SIROP OMEGA 3 DHA&VITAMINES 125 ML SIROP

lei45.97 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

 • IMBUNATATIREA SI STIMULAREA FUNCTIILOR COGNITIVE (ATENTIE, CONCENTRARE, INVATARE SI MEMORARE)
 • BENEFIC LA INCEPEREA ACTIVITATII PRESCOLARE/SCOLARE
 • BENEFIC IN PERIOADELE DE SUPRASOLICITARE (EFORT INTELECTUAL)
 • IN PRIMII DOI ANI ASIGURA DEZVOLTAREA OPTIMA A VEDERII
 • CONTRIBUIE LA IMBUNATATIREA STARILOR EMOTIONALE (COLINA)
 • ACTIUNE POZITIVA ASUPRA SISTEMULUI NERVOS CENTRAL
 • ADJUVANT IN A.D.H.D., A.D.D., AUTISM, HIPERACTIVITATE/HIPERKINETISM SAU EPILEPSIE

Pediakid Omega 3/Pediakid Omega 3 şi vitamine

Bogat in acizi grasi din ulei de peste Omega 3 si DHA, siropul PEDIAKID Omega 3 cu adaos de colina, DHA si Colina contribuie la cresterea performantelor intelectuale prin dezvoltarea functiilor cognitive (memorie, concentrare, atentie).

Ajuta la dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere)

Supliment alimentar pe bază de acizi graşi omega3 cu conținut ridicat de DHA de origine naturala, vitamine (A, C, D, E), magneziu, fosfor, fibre prebiotice de Acacia şi nectar de agave.  Arome de lamaie si cola fara gluten 

 • Sirop preparat pe baza de acizi graşi Omega 3 bogat in EPA si DHA, formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii, contribuind astfel la optimizarea activităților şcolare.
 • sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.
 • Necesarul cotidian la copii este de 250 mg de DHA.
 • La nou nascuți DHA contribuie la dezvoltarea normală a vederii, iar doza zilnică recomandată este de 100 mg până la vărsta de 12 luni.

Gustul plăcut de lamaie si cola este apreciat de copii.

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 • A se agita înainte de administrare.
 • Înainte de 5 ani:cate o linguriță de sirop, după masa de seară.
 • Peste 5 ani: câte 1-2 lingurițe de sirop, după masa de pranz și de seară.
 • A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.
 • Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate/alergie la pește sau soia.

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, ulei de pește concentrat natural în Omega 3 – DHA (agent antioxidant: vitamina E), concentrat natural de zmeură (în bază de maltodextrină), complex de vitamine si minerale (vitamina C, vitamina E acetat (în bază de dioxid de siliciu) gluconat de magneziu, vitamina A (agent antioxidant: vitamina E, agent antiaglomerant: ortofosfat de calciu), vitamina D3 (agent antioxidant: vitamina E), fosfat de sodiu)), arome de lămâie și cola, emulsifiant: lecitină de soia, conservant: sorbat de potasiu.

Informații nutriționale/ 10ml (2 lingurițe)

Ulei de peşte

470 mg

Total Omega 3

117.5 mg

din care DHA/acid docosahexaenoic

100 mg

Complex de vitamine şi minerale, incluzand:
Vitamina C

40 mg (50%*)

Vitamina E

6 mg (50%*)

Vitamina A

400 μg (50%*)

Vitamina D

2,5 μg (50%*)

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011 ;

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de ingrediente naturale

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Notificare SNPMAPS, nr AA 9123/2016

Volum net 125 ml

Descriere

Omega 3 (EPA şi DHA) de origine naturală, complex de vitamine (vitamina A, C, D, E) fibre prebiotice de Acacia, şi nectar de agave

Bogat in acizi grasi din ulei de peste Omega 3 si DHA, siropul PEDIAKID Omega 3 cu adaos de colina, DHA si Colina contribuie la cresterea performantelor intelectuale prin dezvoltarea functiilor cognitive (memorie, concentrare, atentie).

Supliment alimentar pe baza de acizi grasi Omega 3 , vitamine ( A, C, D, E), magneziu, fosfor, fibre de acacia si nectar de agave, siropul  PEDIAKID Omega 3, DHA si Vitamine are si un continut ridicat de EPA si DHA de origine naturala, esential pentru asigurarea unei bune dezvoltari si functionari a sistemului nervos la copil. Formula deosebita, cu ingrediente de inalta calitate si gust natural de lamaie si cola, acesta raspunde nevoilor fiecarui copil.

Fara gluten

Formula sa agreabilă și perfect asimilabilă de către organism este o sursă prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționări și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.

Dezvoltarea creierului începe imediat după formarea embrionul, şi continua în ritm accelerat pâna la vârsta de doi ani, când greutatea creierului la copil este apropiată de cea a adultului. În această periodă, se pun bazele viitorelor circuite neuronale, ce vor asigura coordonarea funcțiilor fiziologice şi raspunsul organismului la stimuli de mediu.

Omega 3 (DHA) are un rol extrem de important pentru asigurarea unei bune dezvoltări şi funcționări a sistemului nervos la copil, fiind esențial pentru formarea neuronilor, a sinapselor, şi sinteza de neuromediatori; necesarul de DHA se menține crescut până la vârsta adolescenței.

Pediakid Omega3 poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.