PEDIAKID SIROP PENTRU RACEALA SI GRIPA NAS SI GAT 250 ML

lei75.17 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

  • ROSU IN GAT
  • DURERI IN GAT
  • NAS INFUNDAT
  • RAGUSEALA
  • PREVENIREA RACELILOR SEZONIERE
  • STIMULAREA IMUNITATII

In caz de raceala, calmeaza durerile de gat, ajuta la decongestionarea cailor respiratorii. Sustine rezistenta organismului

Supliment alimentar cu aroma de miere și lamaie, pe baza de extracte hidroglicerinate de plante (Cimbru, Ciubotica-cucului, Nalba, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) propolis, un complex de minerale și vitamine (Vitamina C, Zinc Cupru), nectar de Agave si fibre prebiotice de Acacia.

Aroma de miere si lămâie,

Detalii produs

Pediakid Nez-Gorge asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Conține Vitamina C și Cupru, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajută la menținerea capacității de autoapărare a organismului. Administrat în perioda schimbărilor de sezon, susține rezistența naturală a organismului la agresiunile mediului înconjurator, fiind ideal pentru pregătirea organismului la apropierea iernii. Siropul, cu aromă agreabilă de miere si lămâie, calmează durerile din gât și ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronșică).

Sfaturi de utilizare

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor cu intoleranță la gluten sau alergice la produsele apicole.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) si de propolis 8%; glicerină vegetală, aromă de miere (în baza de maltodextrină şi gumă arabică), corector de aciditate: acid citric; Vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu, concentrat natural de lămaie (în baza de maltodextrină), gluconat de zinc, gluconat de cupru; include cereale care conțin gluten.

Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)

Valoare energetică 159kj/ 38 kcal
Grăsimi urme
Glucide totale 11 g
din care fibre prebiotice de Acacia 3 g
Proteine urme
Extract de Cimbru (Thymus vulgaris) 220 mg
Extract de Ciuboțica-cucului (Primula veris) 220 mg
Extract de Nalbă mare (Malvia officinalis) 220 mg
Extract de Flori de soc (Sambucus nigra) 220 mg
Extract de Flori de tei (Tilia sylvestris) 220 mg
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia) 220 mg
Extract de Ghimbir (Zingiber officinale) 220 mg
Extract de propolis 220 mg
Vitamina C 25 mg (31% VNR*
Cupru 280 μg (28% VNR*)

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Notificare SNPMAPS nr. 7554/2014

Producator: Laboratoires Ineldea, Franta

Categorie:

Descriere

Asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente în cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator:

Vitamina C și Cupru contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar

Extracte hidroglicerinate de plante (Cimbru, Ciuboțica-cucului, Nalba, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) și propolis, care ajuta la mentinerea capacității de  autoaparare a organismului.

  

Pediakid Nez Gorge, sirop raceala copii, poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

 

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 20 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.