PEDIAKID NERVOSITE 125 ML SIROP (AGITATIE LA COPII)

lei45.97 LEI

Asigura o stare de calm, linistire la copii; diminuează agitatia, contribuie la buna functionare a sistemului nervos central

Supliment alimentar pe bază de plante, cu vitamina B6

Aroma de coacaze negre, fara gluten 

Extracte de plante (Hamei, Roinita, Floare de portocal, Floarea patimilor, Ghintura galbena) complex de minerale și vitamine (Vitamina B6, Magneziu, Fosfor) fibre prebiotice de Acacia, nectar de agave, concentrat natural de coacăze negre

Detalii produs

Pediakid Nervosite ( Nervozitate) asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a diminua nervozitatea la copii, asigură o  stare de calm, liniștire.

Actiuni:

  • extractele de Hamei, Roinita, Floare de portocal) contribuie ameliorarea micilor dezechilibre cotidiene emoționale
  • extractul de Ghintura galbena ameliorează echilibrul emoțional și deficitele de atentie
  • Vitamina B6 este necesara pentru buna funcționare a sistemului nervos central

Siropul are un gust placut de coacază neagra,  este apreciat de copii.

Pediakid Nervosite  poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Recomandari

Sfaturi de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia.

A se agita înainte de administrare.

  • Inainte de 5 ani: câte o lingurita de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
  • Peste 5 ani: câte două lingurite de sirop, dimineața și la prânz, după masă.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (conuri de Hamei, frunze de Roiniță, apă de flori de portocal, părți aeriene de Floarea-patimilor, rădăcini de Ghințura-galbenă), concentrat natural coacaze negre (Ribes nigrum), arome naturale de cocăze negre și de zmeură, conservant: sorbat de potasiu; corector de aciditate: acid citric, complex de minerale și vitamine (vitamina B6, gluconat de magneziu, fosfat de sodiu)

 

Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)

Complex de vitamine şi minerale, incluzând:
Vitamina B6

1,4 mg (100%*)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Extract de Hamei (Humulus lupulus)

365 mg

Extract de Roiniță (Melissa officinalis)

365 mg

Extract de Flori de portocal (Citrus sinensis)

365 mg

Extract de Floarea-patimilor (Passiflora Incarnata)

365 mg

Extract de Ghintura-galbena (Gentiana lutea)

365 mg

*VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011 ; Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Volum net: 125 ml

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9125/2016

Descriere

Pediakid Nervosite diminueaza nervozitatea la copii, asigură o  stare de calm, liniștire.

Acumularea oboselii poate genera o stare de nervozitate care dăunează echilibrului emoțional al copilului. Suplimentele alimentare pe bază de extracte de plante naturale consitutie un ajutor prețios pentru a calma copilul, iar lor este lipsită practic de efecte secundare, nu dau dependență sau somnolență diurnă.

Pediakid Nervosite poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele sirop Pediakid Nervosite (Nervozitate)  sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine.

Gustul placut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimală în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.