PEDIAKID MAL DE TRANSPORT (RAU DE MISCARE )10 PLICURIX 5 ML

lei50.18 LEI

Categorie:

Descriere

Cutie de 10 plicuri lichide a 5ml

Format  ultra-practic!

Supliment alimentar pe bază de plante, cu aromă de lămâie. Ingrediente active 100% de origine naturală.

Nu conține gluten. Fără alergeni. Fără OGM. Fără colorant. Fără ingrediente de origine animală. Fără arome artificiale.

Siropul Pediakid Mal des transports este recomandat în cazul disconfortului ce poate apărea în timpul călătoriei la copii și adolescenți, fiind eficient chiar și în cazul micilor deplasări cotidiene.

Ingredientele active au următoarele beneficii :

  • extractul de Ghimbir ajută organismul în caz de stări de rău sau senzație de vomă în cazul utilizării unui vehicul sau în caz de rău de mare. Contribuie la starea fizică de bine. Ajută la păstrarea confortului în condițiile utilizării vehiculelor/ avion etc. Contribuie la susținerea vitalității/energiei. Contribuie la funcționarea normală a stomacului.
  • extractul de Mentă ajută în caz de indigestie, flatulentă și spasme/colici abdominale
  • extractul de Salvie ajută la susținerea digestiei și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal
  • extractul de Armurariu contribuie la protejarea ficatului, ajută la menținerea funcției hepatice și în plus susține digestia și purificarea organismului

Ingrediente: sirop de Agave (Agave tequilana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) Fibregum 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (părți aeriene de Mentă, coajă de Portocală, coajă de Lămâie, rădăcini de Ghimbir, frunze de Salvie, fructe de Armurariu), aromă naturală de lămâie, corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu; gluconat de magneziu. Fibregum™ este o marcă patentată de Nexira.

 Informații nutriționale/ 5 ml (1 plic)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Fibre prebiotice de Acacia Fibregum ™ 900  mg
Extract de Mentă (Mentha piperita) 75 mg
Extract de Portocală (Citrus sinesis) 75 mg
Extract de Lămâie (Citrus limon) 75 mg
Extract de Ghimbir (Zingiber officinale) 75 mg
Extract de Salvie (Salvia officinalis) 75 mg
Extract de Armurariu (Silybum marinum) 75 mg

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Mod de utilizare: Poate fi folosit imediat ce se diversifică alimentația copilului.  A se consuma conținutul unui plic înainte de plecare, și se continuă utilizarea pe perioada călătoriei, la nevoie 1 sau 2 plicuri. Nu induce somnolență. Se poate folosi și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Precauții : A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la adăpost de lumină și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii  indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.