PEDIAKID GOMMES VITAMINE C X 60 (URSULETI GUMATI)

lei47.59 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

  • REDUCEREA OBOSELII
  • STIMULAREA TONUSULUI
  • STIMULAREA IMUNITATII

Ingrediente:

indulcitori: sirop de glucoza, sirop din zahar din trestie; extract din fructe de Acerola (Malpighia glabra) standardizat in vitamina C, pectina, aroma naturala de cirese, colorant natural: concentrat de morcov negru, agent de glazurare: ceara carnuba (ulei de cocos si de rapita)

Informatii nutritionale/ 2 gume (4,6g):

Extract de Acerola (Malpighia glabra) 368 mg

Din care vitamina C naturala 80 mg

Specificatii
Ambalaj 60 capsule
Pentru copii
Categorie:

Descriere

PEDIAKID JELEURI CU VITAMINA C – 60 buc este un produs 100% natural, cu extract de boabe de acerola care ajuta la combaterea oboselii, sprijina metabolismul si imunitatea.

JELEURILE CU VITAMINA C contin extract din boabe de Acerola, bogat in vitamina C, 100% de origine naturala cu biodisponibilitate optima. Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID Vitamina C acopera 100% din consumul necesar de vitamina C, ajuta la reducerea oboselii, sprijina metabolismului si sistemul de imunitate al organismului.

Cu aroma naturala si delicioasa de cirese, Jeleurile cu Vitamina C PEDIAKID, sub forma de ursuleti ofera o formula practica, jucausa si sanatoasa. Nu contin gelatina, gluten, lactoza, conservanti, arome si coloranti artificiali.

Sfaturi de utilizare: Incepand cu varsta de 3 ani, 2 gume pe zi, de preferat dimineata.

Se recomanda utilizarea in cure de 30 zile, cu repetare in cazul episoadelor de oboseala!

60 jeleuri masticabile

Producator Laboratoarele Ineldea, Franta