PEDIAKID SIROP CU GUST DE AFINE IMUNO FORT 125 ML

lei50.18 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

 • STIMULAREA IMUNITATII
 • PREVENIREA RACELILOR SEZONIERE
 • EFICIENT LA SCHIMBARILE DE SEZON/CLIMATICE

Sustine rezistenta naturala a organismului la agresiunile mediului, ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare

 • Supliment alimentar pe bază de plante, minerale și vitamine, cu gust de afine
 • Siropul contine Vitamina C şi Cupru, care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, precum și o combinație de extracte de plante (Acerola, Broccoli, Echinacea, Ginseng, Maces) propolis, nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de afine.
 • Fara gluten

Detalii produs

Pediakid Immuno Fort asociaza ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru a sustine mecanismele de aparare ale organismului.

 • vitamina C si Cupru, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar
 • extracte de plante (Acerola, Brocoli, Echinacea, Ginseng, Maces) si propolis, ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si sustin rezistenta naturala a acestuia la agresiunile mediului inconjurator.
 • fibre prebiotice si nectar de agave

Siropul are un gust placut datorita concentratului natural de afine.

Pediakid Immuno-Fort sirop poate completa alimentatia copiilor, începînd din momentul în care alimentatia este diversificata. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

 

Recomandari

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

 • Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
 • Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, dupa masă.
 • Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 1-2 luni, şi reluarea acestora de mai multe ori pe an, la nevoie.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole. Nu este recomandat pentru persoanele cu hipotiroidie sau care urmeaza un tratament pentru tiroida, fară avizul medicului.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, 15%, fibre de Acacia (Acacia senegal) extract hidroglicerinat din plante (fructe de Acerola, inflorescenţă de Broccoli, rădăcini de Echinacea, rădăcini de Ginseng, fructe de Măceș) și de propolis 7,5%; arome naturale de afine și de zmeură, complex de vitamine si minerale (vitamina C, gluconat de mangan, gluconat de cupru) concentrat natural de afine, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu.

Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)

Informații nutriționale /20ml (4 lingurite)
Complex de vitamine şi minerale, incluzând
Vitamina C

24 mg (30% *

Cupru

0,30 mg (30% *)

Mangan

0,30 mg (15% *)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Extract de Acerola (Malpighia punicifolia)

305 mg

Extract de Broccoli (Brassica oleracea)

305 mg

Extract de Echinacea (Echinacea purpurea)

305 mg

Extract de Ginseng (Panax ginseng)

305 mg

Extract de Măceș (Rosa canina)

305 mg

Extract de propolis

305 mg

 *VNR valori nutriționale de Referință cf. Regulament 1169/2011

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Volum net: 125 ml   /250 ml

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9918/2016

Descriere

Pediakid Immuno Fort, sirop pentru imunitate copii

 • Supliment alimentar pe baza de plante, minerale si vitamine, cu gust de afine
 • Sustine rezistenta naturala a organismului la agresiunile mediului, ajuta la menținerea capacitatii de autoaparare
 • Asigura micronutrimentele necesare unei activitati cotidiene dinamice
 • Fara gluten 

Inca imatur şi fragil, sistemul imunitar al copilului poate avec nevoie de ajutor uneori. In special în perioda schimbarilor de sezon și iarna, ingredientele naturale ajută la menținerea capacității de  autoapărare a organismului și susțin rezistența naturală a acestuia

Rezultatele unui studiu randomizat, dublu orb, cu control placebo, ce a inclus 453 de copii cu vârsta între 1-5 ani ce a evaluat  eficacitatea unui  supliment alimentar pe bază de ehinacea, propolis si vitamina C  au arătat atat o ameliorare semnificativă a manifestarilor neplăcute associate sistemulului respirator, cât şi o reducere a incidenței infectiilor respiratorii.*

Pediakid Immuno Fort poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Ingredientele Pediakid Immuno Fort  sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii

*Effectiveness of an Herbal Preparation Containing Echinacea, Propolis, and Vitamin C in Preventing Respiratory Tract Infections in Children

A Randomized, Double-blind, Placebo-Controlled, Multicenter Study

H. A. Cohen, et all : Arch Pediatr Adolesc Med. 2004; 158:217-221

Pediakid, este o marca de referinta pe plan international, comercializata acum in peste 20 de tari. Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate si control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoires Ineldea sunt certificate ISO 9001.