PEDIAKID COLICILLUS BEBE L.REUTERI- PROBIOTICE

lei66.96 LEI

Tehnologie brevetată, rezistență + stabilitate, garantate la temperatura ambientală: Pentru a reechilibra flora intestinală, fermenții lactici trebuie să fie stabili la condițiile de mediu și să ajungă în intestin fără a fi inactivați de sucul gastric sau de bilă. Colicillus Bebe conține fermenți lactici special selecționați pentru a răspunde de manieră optimă acestor criterii, fermenți ce fac obiectul a numeroase studii științifice.

Ingrediente: trigliceride cu catena medie (ulei de cocos); fermenți lactici: Lactobacillus rhamnosus GG, Lactobacillus reuteri LR02.

Informații nutriționale medii per 0.5 ml :

Lactobacillus rhamnosus GG………………………………………………………….. 0.5 x 10 miliarde de fermenți

Lactobacillus reuteri LR 02……………………………………………………………. 0.5 x 10 miliarde de fermenți

Echivalent la 1 miliard de fermenți vii per doza

Sfaturi de utilizare:

  • 1.        A se roti capacul flaconului atât cât permite filetul, pentru a elibera pulberea conținută
  • 2.        A se agita flaconul înainte de administrare, pentru a obține o distribuție omogenă a fermenților
  • 3.        A se înlocui capacul filetant cu cel care conține pipeta dozatoare

Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 0.5 ml, administrate într-o singură priză.. Aspirați din flacon cu ajutorul pipetei 0.5 ml. Picăturile pot fi administrate pe cale orală direct pe limbă, cu ajutorul unei lingurițe sau amestecate într-un lichid aflat la o temperatură de <37°C. Formula este perfect adaptată consumului atât la nou-născuți, cât și la copii mici. Se recomandă utilizarea în cure de 15 zile și reluarea acestora, la nevoie.

Precauții: A se păstra flaconul la adăpost de lumină și căldură. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. Perioada de conservare indicată este valabilă cu condiția de a fi păstrat produsul intact, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Volum net 8 ml

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Categorie:

Descriere

Supliment alimentar sub formă de picături pentru bebeluși, pe bază de fermenți lactici, cu gust neutru .

Flacon prevăzut cu pipetă pentru dozaj. Ingrediente active 100% de origine naturală. Fără conservanți. Fără aromă.

Fără alergeni. Fără OGM. Fără gluten. Fără lactoză. Stabilitate garantată la temperatura mediului ambient.

În sistemul digestiv este localizată aproximativ 50% din capacitatea de apărare a organismului, tubul digestiv conținând peste 100.000 de miliarde de bacterii saprofite. La bebeluși, flora intestinală este imatură și foarte sensibilă, ușor de perturbat. Un dezechilibru între colonii se manifestă frecvent prin prezența unui disconfort abdominal. Suplimentarea alimentatei bebelușului timp de 15 zile cu fermenții lactici utilizați în formula produsului Colicillus Bebe având următoarele beneficii :

  • Studii efectuate pe bebeluși sugerează că LB reuteri ajută organismul în lupta împotriva diareii , scurtează durata acesteia , contribuie la diminuarea colicilor și a episoadelor de plâns ale bebelușului 2 . Lactobacillus reuteri este prezent în mod natural în tractul gastrointestinal, în cavitatea bucală, în laptele matern
  • Lactobacillus rhamnosus GG este printre cele mai bine caracterizate tulpini, fiind utilizat deja pe scară largă de peste 40 de țări și testat pe categorii largi de populație ( gravide, bebeluși, copii mici cu diverse afecțiuni digestive) .

Capacitatea sa de a coloniza tractul intestinal este mai mare la copii decât la adulți. Contribuie activ la creșterea diversității florei digestive , având un efect benefic asupra capacității de apărare a organismului împotriva tulpinilor patogene.