PADIAKID DIAREA PLICURI

lei5,810.77 LEI

În caz de gastroenterite severe sau diaree asociată aportului de antibiotice – Potrivit pentru nou-născuți

  • 2 tipuri de probiotice – 10 miliarde de fermenti garantați per pachet
  • Lactobacillus rhamnosus + Bifidobacterium animalis

Produs alimentar pentru utilizare în scopuri medicale: Pentru nou-născuți și copii mici cărora le lipsește nutrienții atunci când sunt afectați de gastroenterite sau diaree indusă de aportul de antibiotice.

Diareea este o tulburare digestivă. Simptomele sunt scurgeri frecvente de fecale lichide sau moi. Acest fenomen este experimentat de obicei de nou-născuți și copii mici. Cu toate acestea, trebuie monitorizată, deoarece este de obicei cauzată de un virus (cum ar fi rotavirusul obișnuit în timpul iernii), creșterea dentară, bacterii sau aportul de antibiotice. Preocuparea principală ar trebui să fie monitorizarea hidratării bebelușului.

Disponibil pentru precomandă

Categorie: Etichetă:

Descriere

PEDIAKID® Diaréa® poate completa un produs de hidratare. Conține 2 tipuri de ferment lactic (Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11 și Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94), selectați cu atenție pentru a satisface nevoile nutriționale ale nou-născuților și copiilor mici în cazul unei gastroenterite severe sau diareei induse de un tratament cu antibiotice . O pungă conține 10 miliarde de probiotice combinate cu fibre prebiotice de salcâm care dezvoltă o bună creștere a bacteriilor intestinale. Microbiota intestinală este restabilită, iar bacteriile bune le înlocuiesc pe cele care cauzează probleme, scăzând frecvența fecalelor.

Fără gluten – Fără lactoză Fără alergeni. Aromă neutră.

7 pachete – aromă neutră.

Greutate: 10,50 g

Ce este microbiota intestinală?

• Un organ complex = 100 000 de miliarde de bacterii

• Se construiește și se dezvoltă singur în primii trei ani de viață

• Odată atins echilibrul funcțional, acesta ar fi influențat de aporturile nutriționale și de mediul său

• Microbiotă eficientă, bogată din peste 500 de specii

Jucând un rol major pentru sănătatea noastră

Microbiota intestinală joacă un rol cheie în procesul digestiv, deoarece favorizează procesul de fermentare. Asigură aportul adecvat de nutrienți precum vitamine, minerale din aportul nostru alimentar.

Microbiota intestinală intervine și în sistemul imunitar și susține apărarea naturală prin protejarea tubului digestiv de expansiunea microorganismelor patogene (efect de scut).

Pentru a adăuga, face posibilă dezvoltarea și maturizarea sistemului imunitar pe toată durata vieții individului. Intestinul găzduiește nu mai puțin de 70% din celulele imune.

Microbiota intestinală participă la procesarea zahărului, a grăsimilor și la reglarea apetitului. De asemenea, participă la producția de vitamine, cum ar fi vitamina B sau K.

În cele din urmă, face și sinteza între neurotransmițători și este implicat în comunicarea creier-intestin.

 

… Dar un ecosistem fragil

Microbiota intestinală poate sărăci și pierde diversitatea din cauza:

> Vârsta

>Aport ridicat de zahăr, grăsimi din dieta zilnică sau consum prea mare de produse industrializate

> Stresul

> Aportul de antibiotice

>Tulburare funcțională

… conducând la probleme intestinale (diaree, constipație, balonare), creștere în greutate, scădere a apărării imune (sensibile la infecții) și vitalitate. Pe termen lung, poate deveni un factor de risc pentru boli metabolice.

De ce trebuie să consumăm prebiotice și probiotice?

Mai multe elemente sunt capabile să restabilească proprietățile microbiotei:

Probiotice: Microorganismele vii, bacteriile sau drojdiile, care se administreaza in cantitati suficiente cu tulpina potrivita, favorizeaza dezvoltarea si echilibrul microflorei intestinale. Pe lângă efectele nutriționale pozitive (OMS-FAO, 2001), acestea au un impact pozitiv asupra sănătății generale a individului.

Beneficii intestinale

>Stabiliți un tranzit normal: lupta împotriva constipației, diminuează frecvența și durata diareei legate de aportul de antibiotice sau infecții (gastro-enterite, toxiinfecții alimentare).

>Reduce balonarea, durerile abdominale, tulburarea de tranzit

>Ușurează digestia, mai precis a persoanelor care suferă de intoleranță la lactoză.

Beneficiile sistemului imunitar

>Îmbunătățirea funcției de barieră a mucoasei intestinale: echilibrează populația de microorganisme benefice, stimulează secreția mucoasă și antibacteriană produsă de enterocite, crește producția de anticorpi de tip IgA implicați în răspunsul imun.

>Reglează activitatea sistemului imunitar intestinal: Întărirea în cazul slăbirii, diminuează supraactivarea în caz de alergii sau tulburări funcționale intestinale.

Beneficii pentru echilibrul metabolic:

> Îmbunătățește funcția hepatică

Îmbunătățește descărcarea energetică și diminuează absorbția lipidică

Ingrediente: Maltodextrină, fermenti lactici: Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94, Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11; Fibre prebiotice de salcâm Fibregum™.

Fibregum™ este o marcă Nexira.