PEDIAKID SIROP PENTRU RAU DE MISCARE 125 ML SIROP

lei45.97 LEI

Supliment alimentar pe bază de plante, cu aroma de lamaie

Amelioreza greata, varsaturile, digestia dificila, rau de transport; nu induce somnolenta

Extracte  de Menta, Portocala, Lamaie, Ghimbir, Salvia, Armurariu, Magneziu, fibre prebiotice de Acacia si nectar de agave

Beneficii:

Administrat înainte de călătorie și pe timpul acesteia, amelioreză disconfortul digestiv, fără a provoca somnolență,  fiind eficient chiar și  în cazul micilor deplasări cotidiene

Previne apariția grețurilor şi vărsăturilor datorate răului de mişcare

Detalii produs

Pediakid Mal des transports este recomandat la copii pentru ameliorarea tulburărilor digestive ce pot apărea în timpul transportului cu mașina, cu trenul, avionul sau cu vaporul, tulburări cum ar fi: greata, varsaturi sau digestie dificila. Administrat înainte de calatorie si pe timpul acesteia, amelioreză disconfortul digestiv

Ghimbirul este tradițional recunoscut pentru efectele benefice asupra grețurilor și vărsăturilor, iar în combinație cu portocale, mentă, lamâie, salvie și armurariu, actionează de manieră sinergică pentru facilitarea digestiei și limitarea disconfortului.

Pediakid Mal des transports poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia.

Recomandari

Sfaturi de utilizare:

Poate  fi administrat imediat ce alimentația copilului este diversificată. A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, după masă.

Peste 5 ani:  câte două lingurițe de sirop, după masă.

Se poate incepe administrarea cu o seară înainte de plecare, apoi dimineața, și se continuă administrarea pe perioada călătoriei. Nu induce somnolență.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de maxim 10 zile. La nevoie, cura poate fi reluată mai multe ori pe an.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții:

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Mentă- părți aeriene , coajă de Portocală, coajă de Lămâie, rădăcini de Ghimbir, frunze de Salvie, fructe de Armurariu), aromă naturală de lămâie, corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu; gluconat de magneziu

Informații nutriționale/ 20ml (4 lingurițe)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Extract de Mentă (Mentha piperita)

300 mg

Extract de Portocală (Citrus dulcis)

300 mg

Extract de Lămâie (Citrus limon)

300 mg

Extract de Ghimbir (Zingiber officinale)

300 mg

Extract de Salvie (Salvia officinalis)

300 mg

Extract de Armurariu (Silybum marinum)

300 mg

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Notificare SNPMAPS, nr AA 9126/2016

Volum net 125 ml

Descriere

Amelioreză greata, varsaturile, digestia dificila, rau de transport; la copii si adulti

Nu da somnolenta

Supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de lamaie, recomandat la copii pentru ameliorarea tulburărilor digestive ce pot apărea în timpul transportului cu mașina, cu trenul, avionul sau cu vaporul. Administrat înainte de calatorie și pe timpul acesteia, amelioreză disconfortul digestiv, fără a provoca somnolenta, fiind eficient chiar și în cazul micilor deplasări cotidiene.

Se poate incepe administrarea cu o seară înainte de plecare, apoi dimineața, și se continuă administrarea pe perioada călătoriei.

Ghimbirul este tradițional recunoscut pentru efectele benefice asupra grețurilor și vărsăturilor, iar în combinație cu portocale, menta, lamaie, salvie și armurariu, actionează de manieră sinergică pentru facilitarea digestiei și limitarea disconfortului. Gustul plăcut de lamaie este bine apreciat de copii.

Datorită imaturităţii sistemului vestibular, copiii sunt sensibili la transportul în mașină sau avion, deseori se plâng de apariția de greata sau varsaturi,  un adevarat disconfort pe timpul călătoriei.

Pediakid Mal des Transports (rau de transport) poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

Ingredientele Pediakid Mal de Transports (Rau de transport) sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor.

Marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine

Gustul plăcut al siropului Pediakid Mal des transports este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.