PEDIAKID FER+VITAMINA B 125 ML SIROP CU GUST DE BANANE

lei45.97 LEI

INDICATII TERAPEUTICE / RECOMANDARI

  • CORECTAREA CARENTELOR/DEFICITELOR DE FIER (FARA SA CONSTIPE)
  • PROFILAXIA ANEMIILOR FERIPRIVE (PREVENIREA DEFICITULUI DE FIER DIN ORGANISM)
  • IMPREUNA CU FORMULA DE LAPTE FORTIFICATA
  • ANEMIE ACUTA SAU CRONICA (DEFICIT DE FIER)

Supliment alimentar cu fier micro incapsulat, pentru lipsa de fier la copii, ten palid, oboseala

Optimizează aportul de fier și vitamine din grupul B, combate starea de oboseala.

Actiuni:

  • Fierul contribuie la transportul oxigenului către celule, la metabolismul energetic şi la reducerea asteniei, iar asociarea cu vitamina B12 are efecte sinergice.
  • Absorbția ionilor de fier este ameliorată datoria  fierului microincapsulat, având o biodisponibilitate de 5 ori mai mare decât a preparatelor tradiționale și fiind mult mai bine tolerat la nivel digestiv.
  • fierul microincapsulat prezintă astfel și avantajul de a optimiza aportul de nutrienti, fara dezavantajul unui gust si miros neplacut (concentratul natural de banane), fiind astfel uşor de administrat copiilor.

Detalii produs

Siropul Pediakid Fer+Vitamines B asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente pentru optimizarea aportului de fier și vitamine din grupul B, contribuind astfel la combaterea stării de oboseală.

Extractele de plante ( Spirulină, Morcov-Sălbatic, Spanac, Topinambur, Ștevie) sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

Pediakid, Fer + vitamines B sirop poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Recomandari

Sfaturi de utilizare: Poate fi administrat pe cale orală imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

  • Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
  • Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, de două ori pe zi, dupa masă.
  • A nu se depaşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună, şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an, la nevoie. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Ingrediente

Ingrediente: sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7,5% (Spirulină, suc de Morcov, frunze de Spanac, radacini de Topinambur si de Ștevie); aromă naturală de banană, concentrat natural de banană (Musa sapientum), conservant: sorbat de potasiu,complex de minerale si vitamine, incluzând: pirofosfat de fier, vitamina B3, vitamina B5, vitamina B2, vitamina B6, vitamina B1, vitamina B9, vitamina B8, vitamina B12; corector de aciditate: acid citric

Informații nutriționale/ 20 ml. (4 lingurițe)

Complex de vitamine şi minerale, incluzând:
Fier

14 mg (100%*)

Vitamina B1

1,1 mg (100%*)

Vitamina B2

1,4 mg (100%*)

Vitamina B3

16 mg (100%*)

Vitamina B5

6 mg (100%*)

Vitamina B6

1,4 mg (100%*)

Vitamina B8

50 μg (100%*)

Vitamina B9

200 μg (100%*)

Vitamina B12

2,5 μg (100%*)

Extracte hidroglicerinate de plante:
Extract de Spirulină (Spirulina maxima)

370 mg

Extract de Morcov (Daucus carota)

370 mg

Extract de Spanac (Spinacea oleracea)

370 mg

Extract de Topinambur (Helianthus tuberosus)

370 mg

Extract de Ștevie (Rumex patientia)

370 mg

*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011 . Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante.

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Volum net: 125 ml

Notificare SNPMAPS, nr. AA 9127/2016

Stoc epuizat

Descriere

Lipsa de fier la copii, ten palid

Supliment alimentar sub forma de sirop, cu fier microincapsulat, vitamine si plante, fara gluten

Stimulează vitalitatea, optimizează aportul de fier și vitamine din grupul B

Combate starea de oboseală. formulă inovanta, cu fier microincapsulat – biodisponibilitatea de 5 ori mai mare

Pediakid Fer+Vitamines B poate fi administrat pe cale orală, începând din momentul în care  alimentația copilului este diversificată. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franta începand din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din produsele Pediakid este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine. Gustul plăcut al siropului este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

Pediakid, este o marcă de referință pe plan internațional,  comercializată acum în peste 30 de ţări.

Produsele Pediakid sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.